DolphTilbakeblikk: Vålerenga - Grüner

Førstkommende torsdag tar Vålerenga trikken ned til løkka, der venter «nykommeren» Grüner. Undertegnede tar en rask kikk på noen tidligere møter mellom disse lagene.

Les mer...

Møteplikt

Vålerenga gjorde jobben mot Manglerud Star og vant 4-0 i garasjen. Nå venter Stavanger Oilers i Fort Forum tirsdag 26.februar klokka 19.00.

Les mer...

Stjernesmell, neida gitt

Lørdag tapte vi på målstreken mot Stavanger. 3-2 etter straffeslagskonkurranse. Trist som faen og leit at vi ikke ror det i land da vi leder med ett minutt igjen å spille. Forrige gang vi spilte mot Stavanger i Forum var rollene omvendt. Da var det vi som scoret 1 sekund før slutt og vant på straffer.

Les mer...

Heftig begeistret

Vålerenga vant den vanskelige bortekampen mot Storhamar i forrige runde, vi topper tabellen og Oslos stolthet suser videre med seriegull i sikte. Neste hinder på veien er lillebror Manglerud Star.

Les mer...

BREDE CSISZAR INN I 500-KLUBBEN

Han har passert utrolige 500 seriekamper for Vålerenga - her er karrieren så langt

Les mer...

Så stolt

Det er bare å bøye seg i støvet for gutta fra Oslo øst. Vålerengas iskrigere kjører hardt om dagen, meget hardt. Nå venter middelhavsfarer Sparta i Furuset Forum. Det drar seg til i serien og vi må vinne.

Les mer...

TOSIFRET TAKKSKALDUHAVÆRSÅGOD

Vålerenga er i siget om dagen, det fikk Stjernen smertelig erfare da vi nedsablet dem med hele 9-0 torsdag i Stjernehallen. Nå tar målkåte iskrigere i mot Ringerike i Fort Forum, og vi varsler seier med seriøst mange mål.

Les mer...

Tidenes Vålerengenkamp

Vålerengen ble Norgesmestere i 1986/87-sesongen og var dermed kvalifisert for første runde i europacupen 1987/88.  Vålerengen ble trukket i gruppe C, sammen med de danske mesterne Herning, de øst-tyske mesterne Dynamo Berlin og de sovjetiske mesterne og storlaget CSKA Moskva. Kampene ble spilt i Oslo, på Jordal Amfi, helgen 20-22. november 1987.

Les mer...

I dag får bønda bank

Nok en gang er det tid for kampen over alle kamper i norsk ishockey. Glem Stavanger Oilers, glem Frisk Asker. Nå er det tid for deng av dobbeltmoralens voktere og disipler, nemlig Storhamar!

Les mer...

Noen ganger er det ålreit

Vi skriver midten av desember på kalenderen. Snøen er kommet til hovedstaden. Det nærmer seg jul og det er ikke måte på hvor stolt man er av St. Hallvards menn. Sesongen er halvspilt og Vålerenga er i høyeste grad med i kampen om seriegull. Det er herlig!

Les mer...

Bææ, møøø, oink oink

Det er dårlige tider Baktus! Det er dårlige tider bror… Pføy! Vålerenga gikk på snørra hjemme mot Lillehammer og borte mot Stavanger. Nå venter de uringule reptilene fra innavlgrenda.

Les mer...

Plastikk faktisk

Filip Lalande scoret sitt første mål i A-lagstrøya for Vålerenga med en perle av en scoring mot Lillehammer. Grattis til Lalande! Grattis til oss i Vålerenga! Rå førsteperiode av gutta, resten av kampen legger vi nederst i en skuff, låser låsen og kaster nøkkelen langt faen vekk. HELVETES ANDREPERIODE MED AKUTT TILFELLE AV ZOMIESYNDROM! Men nå lar vi den kampen ligge og fokuserer på videre.

Les mer...

Saueolympiade i Forum

Vålerenga sleit seg til seier 3-2 på straffer mot smurfepakket fra Sarpsborg og innehar andreplassen i Get-ligaen i øyeblikket. I Vålerenga er ikke dette bra nok og vi regner med at vi klatrer forbi de uringule kyllingene fra innavlbygda innen kort tid.

Les mer...

Storebror ser deg

Etter et lite opphold i Get-ligaen grunnet spill med flagg på brystet, er det nok en gang på`n igjen for Vålerengas stolte iskrigere. Denne gangen er det lillebror Manglerud Star som venter i Furuset Forum.

Les mer...

Hei... Kitty

Vålerenga valset rundt med panterne fra Ringerike i forrige kamp og vant til slutt 9-2. Nå er det snille, ikke så søte pusekatter fra Asker som skal få et ublidt møte med sultne iskrigere fra Oslos beste østkant. 

Les mer...

Let's get ready to rumble

Hei og hopp alle sammen. Torsdag 18.oktober klokka 19:00 spiller Vålerengas stolte iskrigere mot kampfikserne fra Storhamar i Furuset Forum. Kampene mellom disse to erkerivalene er alltid tette og spennende, nesten uten unntak, og vi ser ingen grunn til at ikke torsdagens oppgjør skal bli noe unntak.

Les mer...

Tramp på en smurf

Aller først, Morten Ask er tilbake og er kampklar til kampen mot Sparta. Det gledes. Velkommen tilbake Morten, og velkommen til smurfeslakt i Sparta Amfi!

Les mer...

Velkommen til helvete jævla pusekatter

Kjære hockeyguder, Gordie Howe, Tor Gundersen med fler… La oss slippe flere 2. perioder. Vi søker herved om å få spille to 1. perioder og èn 3.periode. Innvilget? Takk!

Les mer...

Med baller av stål

Etter en særdeles svak forestilling mot Ringerike reiser Oslos stolthet nordover. Nærmere bestemt til Lillehammer.

Les mer...

Ringerike-Vålerenga og U21

Forrige serierunde feide Vålerengas iskrigere Stjernen av isen med 8-1 i Furuset Forum. Laget topper tabellen 5 poeng foran Storhamar. Hvem hadde trodd det for bare 3 uker siden? Fantastisk!

Les mer...

Vålerenga-Stjernen og U21

Årets utgave av Vålerenga og lagets prestasjoner står i sterk kontrast til de siste års resultater. Laget spiller med et høyt tempo, harde taklinger og veldig mye hardt arbeid.

Les mer...

Byderby: Vålerenga - Manglerud Star

I beste Pulp fiction stil starter vi med slutten: Kom deg til Furuset Forum søndag kveld klokken 17:00, ta med deg en venn og støtt gutta frem til 3 nye poeng!

Les mer...

Støtt opp om U21-gutta

Som en del av dere med hjerte i Vålerenga sikkert har fått med dere så har det rullet og gått en «spleiskampanje» til støtte for Vålerenga hockeys U21-lag (tidligere U20). Spleisen er satt i gang av ildsjelen Stein Roger Johansen som følger U21-laget meget tett fra tribuneplass.

Les mer...

Hvor skal C og A klistres på

Det er ingenting som er enkelt her i verden. Et av de siste verdensproblemer vi har kommet borti er hvor Vålerenga Ishockey Elite skal kunne plassere sine "C" og "A" på drakten for 2018/19.

Les mer...