Saueolympiade i Forum

(c)
(© )

Vålerenga sleit seg til seier 3-2 på straffer mot smurfepakket fra Sarpsborg og innehar andreplassen i Get-ligaen i øyeblikket. I Vålerenga er ikke dette bra nok og vi regner med at vi klatrer forbi de uringule kyllingene fra innavlbygda innen kort tid.

For å komme der vi hører hjemme, på toppen av tabellen, må vi først raske med oss tre poeng mot sauefetisj-gjengen fra Lillehammer. Men det er lettere sagt enn gjort.

Til tross for at Lillehammer mistet halve spillergruppa si til Tore C's plastikkfabrikk før sesongen så har laget vist seg å være en hard nøtt å knekke for flere. Sist lørdag var det Storhamar som fikk unngjelde og tapte 3-2 i oppoverbakkene på Lillehammer. Dette blir med andre ord ingen walkover. Her må det takles, kjempes og fightes hele veien inn.

Lillehammer ligger i skrivende stund (før kampen mot Manglerud tirsdag kveld) på en fjerdeplass i ligaen. Seks poeng bak St.Hallvards menn. Skulle Lillehammer slå Manglerud Star og oss så er vi med andre ord à poeng selv om Vålerenga har ett par kamper til gode.

Det skal ikke skje! Hvorfor?

Vålerenga har vunnet ni av sine ti hjemmekamper, mens Lillehammer har vunnet fire av sine ni bortekamper. Dette i seg selv taler for at de Kongeblå tar med seg alle poengene. Oppgjørene lagene i mellom ender som oftest opp med hjemmeseier. Tidligere i sesongen slo vi L.I.K 3-0 i Forum, mens vi tapte 4-2 i Kristins hall.
 
Tradisjonen tro har Lillehammer en flust av utenlandske spillere. Benik, Dineen, Hickman, Bowles, Cangelosi og Ellis. Dette er bærebjelkene i laget. Videre kan de skimte med Reichenberg, Noer og målvakten Bengtsberg som toneangivende spillere.

Vålerenga på sin side er laget som scorer mest, slipper inn minst, har ligaens toppscorer i Tobias Lindström, og den råeste keeperen, Steffen Søberg, i Get-ligaen. Det er en fryd å se!

Ta deg en tur til Furuset Forum torsdag 22.november kl.18.30 og støtt Vålerenga på veien tilbake til tronen!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!