Tramp på en smurf

(c)
(© )

Aller først, Morten Ask er tilbake og er kampklar til kampen mot Sparta. Det gledes. Velkommen tilbake Morten, og velkommen til smurfeslakt i Sparta Amfi!

Vålerenga er tilbake på vinnersporet. Ja, vi moste de jævla pusekattene forrige runde og vant til slutt 4-0.

Denne gangen er det Sparta som står for tur. Smurfene har i likhet med Vålerenga tatt 10 poeng på sine fem siste kamper. Forrige gang lagene møttes, i september, vant Vålerenga 3-0. I den kampen var Enga totalt overlegne og feide evneveike særpinger av isen. Denne gangen forventer vi et litt mere skjerpet Spartalag.

I forrige sesong fremsto Sparta som meget sterke i møtene med Oslos stolthet. Særpingene rasket med seg hele tretten av femten poeng. Sparta er nok litt svekket fra i fjor, mens Vålerenga har styrket mannskapet.

Scott Allen, Niklas Roest og storsjarmøren Tommy «Mensa» Kristiansen er spillere å se opp for. Disse tre er smurfenes giftigste foran kassa. Men hey, vi har Søberg!

Min spådom er at Vålerenga tar hjem tre poeng etter en tøff batalje. I likhet men de fleste andre lag så hever Sparta seg når selveste Vålerenga kommer på besøk.

Kampen går i Sparta Amfi, lørdag 13.oktober klokken 16.00. Å du… Kampen har gratis inngang. Les mere om det på Sparta sin hjemmeside: http://www.sparta.no/kamper/2018-2019/131018-sparta-vaalerenga/%C3%B8nsker-dere-billetter-til-gratiskampen/

Busser!

Har du tenkt deg til Sparta Amfi så går det to busser fra Vålerenga nedover. Den ene, Blue Lagune, er visstnok fullstappet mens det fortsatt er ledige plasser på Ultrasbussen.

Ta kontakt med Jøran Jensen Solbakken på tlf: 45 66 64 44 hvis du ønsker å bli med.

Ultrasbussen kjører fra Enga pub kl.13.45 og koster 300 spenn. Cash eller Vipps på bussen.

U21

Vålerengas U21-gutter gikk resultatmessig på snørra på tirsdag da de fikk grisebank av Manglerud Star. 8-3 sto det på tavla til slutt. Vålerengas scoringer kom ved Marcus Ekberg, Calle Spaberg Olsen og Emil Hybertsen. Neste kamp er borte mot Storhamar i CC Amfi lørdag 13.oktober klokken 12.00. Vålerenga ligger for øyeblikket på en tredjeplass, 2 poen bak Storhamar og 3 poeng bak Frisk.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!