Ringerike-Vålerenga og U21

(c)
(© )

Forrige serierunde feide Vålerengas iskrigere Stjernen av isen med 8-1 i Furuset Forum. Laget topper tabellen 5 poeng foran Storhamar. Hvem hadde trodd det for bare 3 uker siden? Fantastisk!

Tirsdag 2.oktober legger Vålerenga ut på reise. De reiser til et sted uten sjarm og hockeykultur. Nærmere bestemt til Hønefoss(!) hvor de skal spille mot bygdas stolthet Ringerike Panthers i den kalde Schjongshallen. Hønefoss er jo kjent for sine pantere… Eller var det Fossekall? Samma faen!

Dette er i utgangspunktet en historisk kamp. Det er første gang lagene møtes og Ringerikingene går selvsagt mann av huse når urbane kjekkaser inntar bygda. Det hevdes fra folk som står Ringerike nær at kampen nærmer seg utsolgt. Vålerenga-supportere har tilgang på 200 av de 1500 plassene i hallen.

Ringerike har startet sesongen litt bedre enn forventet. De tok rotta på pusekattene fra Asker i første serierunde (pantere tar pusekatter ja) og ligger for øyeblikket på en 8.plass i serien. Jeg skal glatt innrømme at det er sjarmerende med nyopprykkede lag som biter godt fra seg… Så lenge det ikke går ut over Vålerenga. Dette er en kamp som Vålerenga vinner 9 av 10 ganger. Men alt kan skje. Det er ikke over før kampen er slutt.

I følge lokale kilder så har også keeperen til Panthers, Johan Kallio, vært meget habil i kampene som han har stått. Videre har de 3 spillere som gjør en god del målpoeng, Jørgen Langdalen (1+6), Anders Tangen Henriksen (5+0) og Dennis Ryttar (0+5).

Vi registrerer at Tobias Lindstrøm er tilbake på rett spor når det gjelder målpoeng. Lindstrøm ligger i rute til å bli den i Vålerenga med flest målpoeng noensinne hvis han fortsetter i samme tempo. Rasmus Ahlholm har også begynt å banke inn poeng etter en litt «slow start». Det gledes!

Vil du ta deg en tur til romantiske Hønefoss så sett av tirsdag 2. oktober kl.18.30 i kalenderen din!

U21 vant etter straffer

U21-gutta spilte sin tredje seriekamp for sesongen da laget slo Lørenskog 5-4 etter straffer i ungdomshallen på Jordal. Rapportene sier at Vålerenga leverte en skuffende kamp og var langt unna forventet nivå. Målscorere for Vålerenga var Tobias Sørlie, Filip Lalande 2 og Marcus Ekberg. I straffeslagskonkurransen scoret Ekberg og Emil Hybertsen. U21-gutta ligger på andreplass i serien med 8 poeng, 4 poeng bak Lillehammer, men med èn kamp mindre spilt.

Neste mulighet for seier kommer allerede tirsdag 2.oktober kl.19.30. Da står nok en gang Lørenskog på andre siden av rødlinjen. Denne gang i Lørenskog ishall.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!