Det lille stedet med det store hjertet

(c) Ki Therese Smolic
(© Ki Therese Smolic)

I år har det vært et litt annerledes år for mange av oss. Julefeiringen ble ikke slik man hadde sett for seg. En av de som det har vært mest annerledes for er Vålerenga Vertshus. I år etter år har Vålerenga Vertshus vært det stedet som holdt åpent på selveste julaften slik at de som ikke hadde så mange alternativer hadde ett sted, ett godt og varmt sted der de kunne feire jul og dele juleglede med andre.

Slik ble det Ikke i år, i år har Vålerenga Vertshus vært pålagt å holde stengt. Ikke vertshuset alene, men alle serveringsstedene i byen vår har holdt stengt.

Vi som har hjertet i Vålerenga vet hva det vil si og være litt raus, vi stiller ofte opp for de tingene vi holder kjært, enten det er klubben vår eller det som vi kan kalle familien vår. 2020 har vært det året ingenting har vært normalt og vi forsøker å verne om de tingene som vi holder kjært.

Vi vil gjerne at Vålerenga Vertshus skal bestå, slik at vi har møteplassen, venner, kjente, moro, glede og latter og gå tilbake til nå utestedene igjen får åpne.

Så hvis du har muligheten, gi gjerne et bidrag til Vålerenga Vertshus – du kan gi ditt bidrag her  

Vålerenga Vertshus har vært en del av bydelen, en viktig del i 31 år og med din hjelp så kan de klare seg gjennom denne krisen og være der i mange år til.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!