OverblikketOverblikket: Status og exit

Vi er over midtveis i juli og det er på tide at alle brikker faller på plass - men sjokkerende nok (haha) er de ikke det, falt på plass altså. Og så bukker vi ærbødigst, setter oss på hesten og rir inn i solnedgangen Lucky Luke-style.

Les mer...

Overblikket: Festen fortsetter

Mens noen tupper legender ut signerer andre slike. ...og yngre folk.

Les mer...

Overblikket: Villiam Strøm inn, Tallak ut, Roger inn - og noen av gutta på stand

Etter drønnende stillet i noen flere uker enn nødvendig har klubben fått fart på nyhetsroperten, og vi deler gladelig videre og kommer med en liten gulrot; lørdag kan du møte noen av spillerne.

Les mer...

Kriseblikket II: Eneste tegn til liv er røyken fra krematoriet

Overskriften er ikke tilfeldig valgt. Fra klubben er det tyst som i graven og supporterne fortviler.

Les mer...

Kriseblikket: Svarte, svarte dager

Vi hadde egentlig logga ut, men så smalt det. Nyheten har kanskje gått deg hus forbi i sommervarmen, men det er altså oppstått en ny krise med Nye Jordal Amfi. Nå snakkes det om ferdigstillelse sommeren 2020.

Les mer...

Overblikke: Sommerferie og kvalifisering

Så er desverre «sommeren» kommet, Vålerenga er slått ut av NM-sluttspillet og har ferie. Ja, og så myser vi litt på kvalifisering og dommere.

Les mer...

Overblikket: Kniven på strupen

Lillehammer leder 3-0 i  kamper i kvartfinalene etter at de regelerett økset oss ned og bort mandag aften. Vålerenga må vinne de resterende kampene, det er beskjedne fire stykker på rad.

Les mer...

Overblikket: Første stikk til Lillehammer

Første kvartfinale er historie, Vålerenga hang ikke med i svingene og Lillehammer vant komfortabelt 7-2.

Les mer...

Overblikket: Let the games begin

I aften braker det løs, årets kvartfinaler starter, og for Vålerengas del går turen til boring Lillehammer. Vi bringer deg den antatte riktige oppskriften på suksess.

Les mer...

Overblikket: Vi vant kampen, men bonusen uteble

Vålerenga slo altså Lørenskog 6-3 tirsdag aften. Bonusen uteble dog, Lørenskog kom seg til sluttspill fordi oppsopet i Fredrikstad ikke klarte jobben sin selv. Ja, og så møter vi Lillehammer i kvartfinaleserien.

Les mer...

Overblikket: Full innsats senker Lørenskog på alle måter

Tenke dere noe så vakkert, et sluttspill uten hønsetjuvene fra Lørenskog. Det blir en realitet etter at Vålerenga (og Stjernen) har gjort manns arbeid i aften. Karma rocks!

Les mer...

Overblikket: Lørenskog må ned - og vi kan fikse det

Kampen mot Kongsvinger søndag endte 6-2 i Vålerengas favør. Vi er nå foran Stavanger Oilers på tabellen. Bygones. Nå skal vi sende Lørenskog ned til kvalik!

Les mer...

Overblikket: To festaftener coming up

OL-tåka har forlatt oss i et brak av sudden death og de to siste serierundene av Get-ligaen 2017/18 gjenstår. Og det kan hvor utrolig det enn høres ut fra vår plass på 6. rad bli moro!

Les mer...

Overblikket: Flere seire i Stavanger

Vålerenga dro til Stavanger for å frarøve Stavanger Oilers ni poeng, det gikk sånn tålelig bra.

Les mer...

Overblikket: Seier i Stavanger, 2 poeng

Sankt Hallvards menn dro til vestlandet med 3 poeng i kikkerten. Det lyktes nesten.

Les mer...

Overblikket: Dårlig kommunikasjon og Stavanger borte

I aften skal Sankt Hallvards menn forsøke å tukte Stavanger Oilers (igjen), det har ikke gått så verst tidligere denne sesongen. Og så spinner vi videre på saken fra i går, hvordan klubben (ikke) tar eierskap til sine egne nyheter.

Les mer...

Overblikket: Seier, ny mann og kokkos

Vålerenga vant komfortabelt 4-1 over Stjernen søndag ettermiddag, Stefan Espeland er klar, og klubben trenger en kommunikasjonsansvarlig som kan jobben sin.

Les mer...

Overblikket: Thomas Olsen ute og før Stjernen hjemme

Thomas Olsen er ute, et vanskelig brudd i ankelen gjør at han må se resten av sesongen fra tribunen. Og ikke før vi nesten har ristet av oss 7-5-tapet på Lillehammer torsdag er det ny kamp hjemme i Furuset Forum mot Stjernen.

Les mer...

Overblikket: Lillehammer borte og Stene tilbake

I aften venter en veldig kjip oppgave på Sankt Hallvards menn - bortekamp i Kristins hall på Lillehammer. Lillehammer er gode i år, men vi denga dem der i november. Ja, og så ER Andreas Stene endelig tilbake.

Les mer...

Overblikket: En ubetinget suksess

Rekruttering er viktig, og breddeklubben har knekt én av kodene rundt dette.

Les mer...

Overblikket: Stene og Gunnarsson inn, Juell ut

Vi har ropt #FreeStene! noen dager etter at vi feilaktig meldte at han skulle i kamp igjen. Nå tror vi det nærmer seg med stormskritt, både at han og Fabian Gunnarsson er tilbake. Men dessverre er Rasmus Juell ute.

Les mer...

Overblikket: Ikke best i byen og 11 spillere til Paralympics

Vålerenga kunne tatt siste stikk i de fem kampene som skulle avgjøre hvem som er best i byen i Oslo. Det feilet. Men i sorgen over å ha blitt tuppet ned på rangstigen kan vi i det minste glede oss over at 11 spillere fra Vålerenga Paraishockey skal til Paralympics.

Les mer...

Overblikket: Slaget om Oslo?

I aften møtes Vålerenga og Manglerud Star i Furuset Forum for årets siste Oslo-derby. Manglerud Star er ingen pushover denne sesongen, i hvertfall ikke for Vålerenga. Og så roper vi #FreeStene!

Les mer...

Overblikket: Tap i Sarpsborg, og ingen Andreas Stene torsdag

Vålerenga kom til kort, Sparta ble hakket for sterke. Og så fikk ikke Andreas Stene sitt comeback torsdag allikevel dessverre.

Les mer...

Overblikket: Stene tilbake, ny sponsor og kamp mot Sparta

Andreas Stene har ristet av seg et marerittaktig langt skadeavbrekk, klubben har fått ny samarbeidspartner/sponsor, og så er det kamp mot Sparta Warriors torsdag aften.

Les mer...