Jonas A.Før Sandefjord hjemme

Dommer rana oss for tre poeng i Kristiansand på mandag. Nå er det opp på hesten igjen i det som blir en ordentlig mental test for dette Vålerenga-laget. 

Les mer...

Før Brann borte

Kampen i Molde er glemt. Nå venter et av sesongens absolutte høydepunkt i Bergen.

Les mer...

Før Godset hjemme

Solide Vålerenga tok ett sterkt poeng i Kristiansund forrige helg. Nå venter Godset i egen hage. 

Les mer...

Før Mjøndalen borte

Mjøndalen borte er en fin mulighet til å reise seg etter at man surret det til mot Aalesund. Nå er det på tide med en trepoenger igjen. 

Les mer...

Før Aalesund hjemme

Poenget på Lerkendal viste oss at årets Vålerenga-utgave har tatt noen steg sammenlignet med fjoråret. Ikke fordi det ble poeng, men fordi Vålerenga var klart bedre enn Rosenborg store deler av kampen. Nå får vi se om årets Vålerenga-utgave også takler det som skal være en av sesongens "letteste" hjemmekamper. 

Les mer...

Før Sarpsborg borte

Endelig skal den norske fotballen i det absurde året 2020 sparkes i gang. Det er seriestart og det hele begynner med en tøff oppgave i Sarpsborg.

Les mer...

Hva gikk galt i 2019-sesongen?

2019-sesongen er over. Her kommer en slags analyse av årets utgave av Vålerenga. 

Les mer...

Før Lillestrøm borte

Det er lenge siden jeg har vært såpass gira før en fotballkamp. Hele uka har tankene vært på den kampen her. Lite søvn, dårlig humør og alt som hører til. Nå må vi bare komme i gang og få spilt den jævla kampen før jeg stryker med.

Les mer...

Før Kristiansund hjemme

Høstsesongen skal endelig sparkes i gang. Uten Ejuke, men med på både tro og håp om at det endelig skal lykkes med noe annet enn sjuendeplasser. 

Les mer...

Før Glimt hjemme

Den vonde trenden ble endelig brutt forrige helg. Nå skal vårsesongen avsluttes med et ekstremt viktig toppoppgjør på Vålerenga Stadion. 

Les mer...

Før Sarpsborg hjemme

Vålerenga har brukt den siste knappe måneden på å skjemme seg ut gang etter gang. Kampen mot Sarpsborg i dag blir et bevis på om det er noe som helst tæl i dette laget. 

Les mer...

Før LSK hjemme

Du har kamper du gleder deg til, du har kamper du kanskje gruer deg litt til og så har du kamper du knapt klarer å vente på. Denne er definitivt i den siste kategorien. 364 dager siden Finne avgjorde 90+5 er det klart igjen. Få det bare i gang for faen! 

Les mer...

Før Godset hjemme

Fotballens festdag er her og hva er vel da bedre enn hjemmekamp for fotballens festlag? Ranheim fikk grisebank på søndag, i dag kommer Godset til Oslo for å få akkurat det samme. 

Les mer...

Før Viking borte

Topplaget Vålerenga skal ut på tur igjen. Nok en gang jævlig langt unna og nok en gang på en jævla mandag, men blir det like gøy som forrige mandag så overlever vi. 

Les mer...

Før Odd hjemme

Etter å ha kriget inn poeng i Bergen er det klart for hjemmekamp igjen. Dessverre på en mandag, men vi regner med at Vålerenga leverer selv om fotball skal spilles i helgen. 

Les mer...

Før Tromsø hjemme

To blytunge turer til forblåste Møre er unnagjort og glemt. I kveld kommer Tromsø på besøk, et lag som ikke har slått oss borte siden 2009. 

Les mer...

Før Kristiansund borte

Det ble en fest av en seriestart da våre gutter feide stakkars Mjøndalen av banen forrige lørdag. Nå venter to tøffe bortekamper på fire dager og vi begynner i Kristiansund. 

Les mer...

Før Mjøndalen hjemme

Endelig seriestart! Etter noen måneder i dvale skal det trilles tellende ball igjen på Valle og det er få ting man gleder seg mer over enn nettopp det. Først ut er laget fra de dype skoger utafor Drammen et sted. 

Les mer...

Oppsummering av sesongen

Vålerenga havna som kjent på en 6. plass i årets Eliteserie. I likhet med i 2014 er det vår beste plassering siden 2010, så man kan da ikke være så altfor skuffa. Eller? Vi går gjennom sesongen og kårer årets mål, årets spiller og årets skuffelser. 

Les mer...

En hyllest til noen som fortjener det

Mens laget har levert en sesong vi må kalle skuffende, så har redaksjonen i VIF-media levert en sesong som fortjener skryt. Og det skal de få. 

Les mer...

Før Godset borte

En av sesongens svakeste hjemmekamper ble levert forrige helg og alt håp om spennende plasseringer er ute for i år. I kveld handler det om å fucke opp for Godset og det skal jeg love deg er motivasjon nok, hvert fall for oss. 

Les mer...

Før Kristiansund hjemme

Hjemmekamp på høsten betyr vanligvis en kamp for å sikre 7. plassen og denne er intet unntak. Vi står foran en skikkelig rysare mellom nummer 7 og 8 på tabellen. 

Les mer...

Før Start hjemme

Vålerenga var sjanseløse på Lerkendal på onsdag og nå skal stumpene reddes i serien. Det begynner i kveld hjemme mot Rekdals Start. 

Les mer...

Før Rosenborg hjemme

Fugla var ingen motstand for hovedstadens menn og i kveld er det ligaens to formlag som barker sammen. Oslos stolthet mot hele landets lokomotiv, på et fullsatt Vålerenga Stadion. Bedre blir det ikke! 

Les mer...

Før Lillestrøm borte

Vålerenga feide Brann av banen for en uke siden og nå venter årets viktigste bortekamp. Et utsolgt bortefelt skal gjøre det de kan for å sende fugla et steg nærmere OBOS. 

Les mer...