TOSIFRET TAKKSKALDUHAVÆRSÅGOD

(c)
(© )

Vålerenga er i siget om dagen, det fikk Stjernen smertelig erfare da vi nedsablet dem med hele 9-0 torsdag i Stjernehallen. Nå tar målkåte iskrigere i mot Ringerike i Fort Forum, og vi varsler seier med seriøst mange mål.

Med dette legger vi herved lista høyt, og fallhøyden kan derfor bli stor. Men hey! Vi er Vålerenga så det tåler vi.

Først av alt, klubben melder at Lars Erik Spets muligens er klar i løpet av februar. Jonas Oppøyen er ute i ca. 2-3 uker og Daniel Sørvik forventes å være klar innen en 14-dagers tid. Flott att klubben informerer offentlig om dette. Keep up the good work Katarina Nordam! We salute you!

Vålerenga ligger for øyeblikket på en andreplass på tabellen med 66 poeng, to fattige poeng bak serieleder Stavanger ishockeyklubb. Fjøsnissene fra Hamar ligger på en tredjeplass, tre poeng bak Oslos stolthet. Ringerike ligger selvsagt nederst i ligaen med 12 poeng. To av poengene tok de faktisk mot Vålerenga i klubbenes første møte. UGH!

Ser vi på poengligaen så ser den særdeles lystig ut sett med Vålerengaøyne. Rasmus Ahlholm topper med 46 poeng (24+22), Tobias Lindström ligger på andreplass med 45 poeng (25+20) og tilretteleggeren fremfor alle, Stefan Espeland, ligger på tredjeplass med 39 poeng (6+33). Sinnsyke tall fra en back der altså.

Det har gått litt over 59 år siden Vålerenga tok sin første tosifrede seier på øverste nivå etter 10-2 seieren mot Skeid på Jordal Amfi, 27. november 1959. Etter dette har det med jevne mellomrom blitt tosifrede seiere for Vålerenga. Forrige gang gutta banket inn 10 mål var 31. oktober 2013. Da banket vi Tønsberg 10-2 på Jordal Amfi.

Når kampen mot Ringerike starter på søndag så er det 1893 dager siden forrige tosifrede resultat. Det er den lengste perioden i Vålerengas historie. La oss igjen få nyte en kamp med 10+ scoringer for Vålerenga!

Etter kampen så kan du møte Vålerengaspillerne i cafeen. Der kan du få både signaturer, selfies, samt en prat med gutta i kongeblått. Dette er gøy både for unge og middelaldrende supportere.

Ta med deg kuleramma og møt opp. Kampen går søndag 6.januar klokken 17:00 i Furuset Forum.

U21

U21-gutta har spilt 24 serierunder. Laget ligger på en tredjeplass på tabellen 3 poeng bak Storhamar og Frisk Asker. Neste kamp for gutta er allerede lørdag 5. januar klokken 12.00. Motstander er serieleder Storhamar og kampen går i Storhamar ishall. Det er bare en ting å si; Skyt bønda og ta med en trepoenger hjem.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!