Vålerenga Damer er seriemestere

(c) Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO
(© Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Endelig. Vi er best i Norge! 

Vålerenga Damer er seriemestere.

Vålerenga Damer er seriemestere!

Vålerenga Damer er seriemestere!

Så inni hampen deilig det er. SERIEMESTERE! Endelig kom utløsningen vi har venta på. En enorm lettelse etter å ha vært på pinebenken i ukevis, etter å ha drømt, lengta og sikla etter gullet i årevis. Endelig skulle det lykkes for våre jenter. Endelig!   

Vi visste jentene trengte en siste seier seier for å sikre tittelen. Arna-Bjørnar måtte slås. Det hadde jentene få problemer med og de ga seg ikke før det 4-0 sto på tavla.

Etter at årets serie starta med et mageplask i Bergen har jentene jobbet beinhardt for å kjempe seg til topps på tabellen. Det klarte de først i runde åtte men det har vært tett og jevnt hele veien. LSK har leda og Rosenborg har leda men vi har leda lengst etter at serien satt seg skikkelig. Nå er innsatsen kronet med seriegull og jentene skriver seg inn i den stolte Vålerengahistorien med gullskrift. Jentene har vartet opp med strålende angrepsspill og særdeles godt forsvar. Det er på ingen måte ufortjent at Vålerenga er de nye dronningene på haugen.  

Jentene rykka opp i den øverste divisjonen i 2012 og det er målretta satsing fra 2015 som krones med det ultimate målet for enhver klubb i Norge - seriemesterskap. Alle andre klubber kan bare legge seg på knærne og dytte nesa i grusen. Nå er det ingen over og det er ingen ved siden, vi er best i Norge!

For en enorm og herlig følelse det er for oss fotballsupportere. Vi har ikke kjent på denne følelsen på 15 år. Sist var i 2005, da herrene sto for den samme bragden. Seriegull er spesielt og Vålerenga Damer entrer en eksklusiv klubb nå.

Kjære spillere: Gratulerer så mye og tusen takk for innsatsen i årets serie. Sprett sjampisen, la tårene trille i gledesrus, løft trofeet og la dette øyeblikket bli et lysende minne for all framtid. Det har dere fortjent.

Så er det tilbake på jobb for jentene i morgen, for sesongen er på ingen måte ferdig. Allerede torsdag spiller de 16-delsfinale i Champions League der danske Brøndby skal slås på Valle. Søndag om ei uke er det cupfinale mot pipipene fra Lillestrøm på selveste Ullevaal stadion. En herlig og uvirkelig sesong skal få sitt crescendo. 

Akkurat nå blåssser vi hardt i morgendagen, dette er et nydelig øyeblikk. Dessverre går utagerende festing og behørig feiring av seriegullet fløyten grunnet korona. Ikke en jævla pub er åpen i denna byen nå. Vi skulle så gjerne fylt pubene våre til randen og brølt ut vår glede. Vi kan ikke engang samle oss mange privat for å lufte inntrykkene av sesongen over forfriskende tøysevann. Det får gå, denne følelsen ville vi ikke vært foruten. Vi nyter følelsen! 

Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre dette seriemesterskapet mulig - fra spillere til administrasjon, sportslig apparat, frivillige, supportere og samarbeidspartnere. Vi er rå og burde fått gullmedalje alle sammen, vi har alle en del i dette mesterskapet. En ekstra og spesiell takk til Ole, uten deg hadde ikke dette vært mulig.  

Nyt tilværelsen Vålerengapatrioter, bedre enn dette skal vanskelig gjøres.

VI ER SERIEMESTERE!

 

     

     


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!