Let's get ready to rumble

(c)
(© )

Hei og hopp alle sammen. Torsdag 18.oktober klokka 19:00 spiller Vålerengas stolte iskrigere mot kampfikserne fra Storhamar i Furuset Forum. Kampene mellom disse to erkerivalene er alltid tette og spennende, nesten uten unntak, og vi ser ingen grunn til at ikke torsdagens oppgjør skal bli noe unntak.

Storhamar slo Trinec/Trine C (datteren til Tore C i Oilers?!) i champions hockey league tirsdag kveld og avanserte dermed videre fra gruppespillet på bekostning av Djurgården. I Vålerenga er vi rause, og vi gratulerer selvsagt bønda med videre avansement i en turnering hvor Storhamar er eneste klubb som går «all in». De andre lagene er mest opptatt av å unngå skader og være kampklar til sine egne serier.

Gratulerer der altså. Gjeeesp!

For en gammel traver som meg selv så er det klassikerne mellom Vålerenga og Storhamar som er høydepunktene i løpet av en sesong. Man kan si mye om Stavanger og Frisk (kniiis), men ingenting når opp til oppgjørene mot dobbeltmoralens vokter fra Hamars vestkant. 

Storhamar er serieleder med 25 poeng og Vålerenga følger rett bak med 23 poeng og en kamp mindre spilt. Storhamar har vunnet fire av sine siste fem kamper i serien, mens Vålerenga kun har to seire på de fem siste kampene. Vi krever endring i formtabellen!

Forrige sesong vant Storhamar alle oppgjørene mot Enga. I en av kampene ble vi feid av isen, mens i de fire andre kunne det bikket begge veier. Tidligere denne sesongen tapte vi 5-4 etter sudden death på Hamar etter en omdiskutert 4-4-scoring til Storhamar rett før kampslutt. 

Det er med andre ord på virkelig tide med en real omgang med juling av blå/gule kyllinger. Storhamar mangler sin desiderte ener, Patrick Thoresen (utestengt), mens Vålerenga mønstrer en skadefri tropp.

Vi noterer at Tobbe Lindstrøm og Rasmus Ahlholm er tilbake i godt gammelt slag. Målpoengene renner inn i et tilfredsstillende tempo. Det samme gjelder også Stefan Espeland, backen som nå er på tredjeplass i skytterligaen. Dritbra!

Fra Hamar meldes det om 1 buss med supportere. Sannsynligheten er også stor for at det kommer noen privatbiler i tillegg.

Ta deg turen til Furuset Forum torsdag 18. oktober klokken 19:00 og se Vålerenga banke Storhamar!

LET`S GET READY TO RUMBLE!!

U21 

U21-gutta vant lørdagens borteoppgjør mot Storhamar med sifrene 2-0. Begge scoringene kom i tredje periode. Joachim Andre Hauen Martinsen og Calle Spaberg Olsen satte scoringene. Godt jobbet!

I tirsdagens kamp som også var mot Storhamar, denne gangen i ungdommshallen på Jordal, vant gutta 5-2 etter scoringer av Espen Kleppe Hermanrud, Calle Spaberg Olsen, Emil Hybertsen (2) og Joachim Sommer Nielsen. Neste kamp er lørdag 20. oktober klokka 16:30 mot Frisk Asker i Askerhallen.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!