Støtt opp om U21-gutta

(c)
(© )

Som en del av dere med hjerte i Vålerenga sikkert har fått med dere så har det rullet og gått en «spleiskampanje» til støtte for Vålerenga hockeys U21-lag (tidligere U20). Spleisen er satt i gang av ildsjelen Stein Roger Johansen som følger U21-laget meget tett fra tribuneplass.

U21 er det nest høyeste trinnet i Vålerenga hockey etter A-laget. Det er en rekruteringskanal hvor fremtidige iskrigere skal utvikle seg, foredles for så å ta steget opp til de voksnes rekker. U21 er fremtidens menn! I de senere årene har spillere som Marcus Ekberg, Joachim Sommer-Nielsen, Colin Spaberg Olsen og Thomas Olsen tatt steget opp og etablert seg på A-laget. Calle Spaberg Olsen, som anses som det hotteste talentet i norsk hockey, spiller også på laget.

U21 ønsker å opptre proft. De har inngått avtaler med sponsorer og har på den måten skaffet til veie klespakker slik at laget både kan trene og reise til kamper i matchende klær/treningstøy. I jakten på utvikling ønsker U21 å reise på ulike treningsleire. Dette ble gjort i høst da laget reiste til Danmark og spilte mot danske lag. Der kunne de utveksle erfaringer med de danske lagene samt at laget kunne ha et treningsopplegg med tett oppfølging. Teambuilding er en viktig del i lagidrett! Dette ble delvis finansiert med salg av gamle kampbrukte U20 drakter.

I skrivende stund er det kun tre dager igjen med spleiskampanje. Så langt har det kommet inn rett i underkant av tjue tusen kroner. Det hadde vært rått hvis vi kunne nå målet som er satt på 25,000 riksdaler. Dette er kjærkomne midler da laget trenger alt fra hansketørkere til en varm matbit i forbindelse med borteturer.

Ved å følge denne linken kommer du inn på spleis-siden hvor du kan bidra med en valgfri sum med spenn: https://www.spleis.no/project/45013

Så støtt spleisen og fremtidige iskrigere!

(c)
(© )


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!