Velkommen til helvete jævla pusekatter

(c)
(© )

Kjære hockeyguder, Gordie Howe, Tor Gundersen med fler… La oss slippe flere 2. perioder. Vi søker herved om å få spille to 1. perioder og èn 3.periode. Innvilget? Takk!

Vålerenga gikk på snørra igjen mot Lillehammer. Vi slapp inn tre mål i midtperioden slik som mot Ringerike. STOPP MED DET! Til slutt sto det 4-2 på tavla i favør sauebøndene.

I morgen kommer de jævla pusekattene fra Asker på besøk til Oslo nord, altså Furuset Forum. Da skal de få kjenne på Vålerengas vrede. Det varsles om deng av pusekatter denne kvelden!

En liten historietime… En gang i tiden var Frisk bare Frisk. På tidlig 70-tallet tok de en spansk en og fusjonerte med Oslobaserte Tigrene, som var mangeårig rival for Vålerenga. Frisk sa: «Hey! Vi har hall, dere har lag, la oss slå oss sammen?». Tigrene som ikke hadde noen hall sa: «Jepsi pepsi!». Og dermed ble Tigrene innlemmet i Frisk sitt klamme håndgrep.

Vålerenga ligger for øyeblikket på en andreplass på tabellen, ett poeng bak Storhamar og en kamp mindre spilt. Pusekattene ligger på tredjeplass, to poeng bak Vålerenga, og med èn kamp mere spilt. Vi setter oss altså i en jævla god posisjon med seier i denne kampen. Taper vi, ja da er vi i samme klynge som Frisk, Stavanger og Sparta. Det vil vi ikke.

Frisk har vunnet fire av sine fem siste kamper. Vi har to tap på rad nå. Er vi i en downperiode? I såfall er det bare å brette opp ermene og jobbe steinhardt for og komme tilbake på rett spor. Vi har alle sett hvilken kapasitet årets Vålerenga-lag har, og derfor sikter vi høyt i årets sesong.

Kom deg til Furuset Forum i morgen klokken 19:00. Du vil ikke angre!

U21

Vålerengas ungutter var i aksjon mot Manglerud Star på lørdag. Gutta vant 6-5 etter straffer. Målscorere var S.Frøberg, Emil Hybertsen, Filip Lalande, Joachim Sommer-Nielsen, J.Martinsen. Petter Grønstad satte spikern i kista på straffene. Vålerenga har dermed inntatt tabelltoppen og der skal vi bli resten av sesongen.

Neste kamp for U21-gutta er i morgen klokken 20:00 i ungdomshallen. Motstander er Manglerud Star.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!