Storebror ser deg

(c) Dolph
(© Dolph)

Etter et lite opphold i Get-ligaen grunnet spill med flagg på brystet, er det nok en gang på`n igjen for Vålerengas stolte iskrigere. Denne gangen er det lillebror Manglerud Star som venter i Furuset Forum.

Etter et lite opphold i Get-ligaen grunnet spill med flagg på brystet, er det nok en gang på`n igjen for Vålerengas stolte iskrigere. Denne gangen er det lillebror Manglerud Star som venter i Furuset Forum.

Først av alt, 24 år gamle Cecilie Olsen er ansatt i rollen som daglig leder for Manglerud Star. Hun er den yngste daglige leder på elitenivå i Norge. Undertegnede synes det er rått at lillebror utfordrer de rådende diskurser, går mot strømmen og ansetter en ung dame i en mannsdominert posisjon.

Spenstig gjort av Manglerud Star! Spenstig gjort av Cecilie Olsen! Fett, rått, tøft. Nok om det.

Torsdag 15.november kl.18.30 står altså lillebror på den andre siden av rødlinja. Etter en relativt begredelig start på sesongen med totalt 8 poeng på 16 kamper, har gutta fra Manglerud tatt 6 poeng på de to siste oppgjørene. 3-1 borte mot Stavanger samt 5-3 hjemme mot Stjernen. Laget er altså i starten på noe som kunne blitt en god trend. Men det skal iskrigerne fra Vålerenga sette en brå stopper for.

Vålerenga på sin side har vunnet fire av sin fem siste kamper, og har tre strake seire før oppgjøret i Forum. Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere denne sesongen og begge oppgjørene har endt med seier til Vålerenga. 3-2 i Forum og 7-1 i garasjen.

Som vanlig forventer vi at Vålerenga tar med seg tre poeng fra denne kampen. Alt annet vil være en gedigen nedtur og en skandale. Det er slutt på tiden hvor vi sa oss fornøyde med 5. plasser. Vålerenga er tilbake og da forventes det bånn gass og topplasseringer både i serien og i sluttspillet. Vi må tørre å ha store ambisjoner, vi må tørre å sikte høyt, vi må tørre å være Vålerenga.

Hva er blå sløyfe?

Vålerenga kaller oppgjøret mot Manglerud Star for «blå sløyfekamp». Hva er dette lurer du sikkert på? Vi sakser rett ut fra klubbens egne sider:

«I årets nest siste måned setter Kreftforeningen fokus på prostatakreft via "Blå sløyfe"-aksjonen. Vi i Vålerenga er stolt samarbeidsparter med Kreftforeningen, og ønsker å bidra til å støtte Blå sløyfe. Dette gjør vi blant annet med å arrangere en Blå sløyfe-kamp når Manglerud Star besøker Furuset Forum 15. november. Under kampen vil trenerteamet bære Blå sløyfe-pin på benken. Det vil også være mulig for publikum å støtte saken med å kjøpe egne pins i Forum.»

Videre har klubben en innsamlingsaksjon hvor målet er 10,000,- kr. Ønsker du å støtte aksjonen med et pengebeløp så klikk deg inn på:
https://innsamling.kreftforeningen.no/blasloyfe/5-9723

Møt opp i Furuset Forum torsdag 15. november, kampen starter kl. 18:30.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!