Vålerenga-Stjernen og U21

(c)
(© )

Årets utgave av Vålerenga og lagets prestasjoner står i sterk kontrast til de siste års resultater. Laget spiller med et høyt tempo, harde taklinger og veldig mye hardt arbeid.

Vi vinner kamper som vi i forrige sesong tapte. Det er ingen tvil om at laget har potensiale til å komme til finalen, og til og med kanskje kan snyte Olje- og potetbønder for «bøtta».

Ingenting er bedre.

Forrige sesong lå Vålerenga sist på tabellen med ett poeng etter seks kamper. Nå er alt snudd på hodet og fasiten viser fem seire og ett tap i sudden death. Enga er tilbake!

Etter en nervepirrende batalje mot Stavanger Oilers, hvor gutta fra Oslo øst jobbet, slet og kriget seg til 3 deilige poeng, venter nå laget fra plankebyen Stjernen.

Stjernen ligger for øyeblikket på en sjetteplass i serien med åtte poeng. I lagets tre første kamper ble det grundig juling mot Sparta, Storhamar og Manglerud Star. Men i de tre siste kampene har laget banket Stavanger, Ringerike og Lillehammer. Kampen mot Stjernen blir med andre ord ingen «walkover». De har også en Hampus Gustavsson (tidligere Storhamar) som produserer målpoeng i fleng, seks mål og tre assist så langt holder til en andreplass i poengligaen bak Patrick Thoresen.

Lørdag 29.september klokken 16.00 er Furuset Forum altså stedet å være. Vi forventer et hardtarbeidende Vålerengalag som kjemper Stjernen ut av stilen og betrygger sin posisjon som serieleder. SERIELEDER… Fniiis!

Møt opp og støtt gutta!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

(c)
(© )

 
U21 - Pangstart

Så litt om unggutta i Vålerenga. Nærmere bestemt U21-laget.

Forrige uke pangstartet gutta serien med 13-0 og 5-4 seiere over Nidaros i i Leangenhallen. Marcus Ekberg gjorde fem mål og hadde èn assist mens supertalentet Calle Spaberg Olsen kvitterte ut fem målpoeng i form av tre mål og to assist. En god start for gutta til tross for nestenkollaps i 5-4 seieren. Laget er forventet å kjempe helt i toppen og det kan bli mye god hockey å se utover sesongen.

Neste kamp for ungutta spilles utrolig nok samtidig som at a-laget spiller mot Stjernen. Lørdag 29.september kl.16.00 mot Lørenskog i ungdomsshallen på Jordal.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!