Bææ, møøø, oink oink

(c)
(© )

Det er dårlige tider Baktus! Det er dårlige tider bror… Pføy! Vålerenga gikk på snørra hjemme mot Lillehammer og borte mot Stavanger. Nå venter de uringule reptilene fra innavlgrenda.

Vålerenga er inne i en såkalt downperiode. Det høres kanskje litt heftig ut etter to tap mot relativt jevngod motstand. Men der ligger altså lista denne sesongen enten man liker det eller ei. Vi skal være best! Skulle vi ryke på nok et tap borte mot Storhamar, noe som fort kan skje, så begynner vi å sakke akter ut.

Vålerenga ligger for øyeblikket på en fjerdeplass på tabellen, mens Storhamar i skrivende stund ligger på førsteplass. Fire poeng skiller Enga og de uringule, men Vålerenga har en kamp mindre spilt. Med seier i dette oppgjøret kan vi fort ligge på topp etter halvspilt sesong.

Uansett, Vålerenga og Storhamar har kun plukket 8 poeng på sine fem siste kamper. Ingen av lagene er i toppform med andre ord.

Det er lenge siden vi har stukket av med en seier borte mot Storhamar. Vi må faktisk tilbake til serieåpningen i 2016/17 sesongen. Nærmere bestemt 10. september 2016. Da slo vi Storhamar 2-1 i sudden death etter scoring av Filip Gunnarsson. Forrige trepoenger i siloen kom 7. januar 2016 da vi vant 3-1. Altså snart tre(!) år siden. På tide å gjøre noe med det? Svaret er JA!

Vålerenga må klare seg uten Lars Erik Spets og Martin Røymark. Spets er ute med skade og Røymark var overivrig i kampen i Stavanger og må stå over oppgjøret mot Storhamar. Vi venter på en avgjørelse fra DISU om evt. ytterligere straff. Den tid den sorg. Uansett så kom disse fraværene på et ugunstig tidspunkt. Det var ikke det vi trengte nå når vi skulle posisjonere oss i forhold til de andre lagene i toppen.

Vi vet at Patrick Thoresen er en jævlig god spiller, så han gidder vi ikke nevne mere. Men ellers så er styrken til Storhamar at laget er jevnt. De har ingen rakkere som pøser inn målpoeng, men derimot posjoneres målpoengene utover flere menn. De har masse kvalitet i alle ledd og ikke minst offensivt.

Men, det er et men!

Desto høyere en Hamarsing flyr, desto høyere blir smellet når de deiser i bakken. Dette har vært en gjenganger når vi snakker om idretten generelt på Hamar. Supporterne dems flyr i hvertfall høyt om dagen. Da blir det ekstra deilig å vingeklippe bønda slik at dem får et skikkelig mageplask. Ingenting er bedre!

Klanen avdeling innlandet, ja de teller faktisk 15-20 stk som er oppvokst i eller rundt Hamar, kommer helt sikkert. Kommer du?

Kampen går tirsdag 27. november kl.18.30. Har du mulighet så kom deg til CC Amfi og støtt gutta.

PS. 9-1, vi glemmer aldri!!!

U21

U-21 gutta har spilt noen kamper siden forrige oppdatering der fra. Laget ligger på en fjerdeplass på tabellen etter 17 spilte kamper med 32 poeng. Vi ligger 10 poeng bak Storhamar som leder serien med 42 poeng. Sparta og Frisk er også foran oss med henholdsvis 37 og 35 poeng.

Forrige kamp endte med 3-5 tap mot Stjernen i ungdomshallen på Jordal. Målene ble scoret av Niklas Telle, Calle Spaberg Olsen og Filip Lalande. Revansje kan gutta få førstkommende tirsdag 27.november kl.20.00. Da står nok en gang Stjernen på andre siden av rødlinja, men denne gangen i Stjernehallen. Opp i ringa gutter!!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!