Plastikk faktisk

(c)
(© )

Filip Lalande scoret sitt første mål i A-lagstrøya for Vålerenga med en perle av en scoring mot Lillehammer. Grattis til Lalande! Grattis til oss i Vålerenga! Rå førsteperiode av gutta, resten av kampen legger vi nederst i en skuff, låser låsen og kaster nøkkelen langt faen vekk. HELVETES ANDREPERIODE MED AKUTT TILFELLE AV ZOMIESYNDROM! Men nå lar vi den kampen ligge og fokuserer på videre.

Neste hinder på veien mot seriegull er Tore C`s plastikkfabrikk Stavanger Oilers. Oilers er proppfulle av selvtillit etter at dem banket de uringule kyllingene 3-2 i innavlsbygda i forrige match. Laget i vest har variert veldig mye i kampene så langt i sesongen. De har gått på smeller mot både Manglerud Star og Stjernen. Men har til gjengjeld banket Storhamar to ganger så langt denne sesongen.

Her kan vi altså forvente både fugl og/eller fisk.

Forrige gang Vålerenga spilte kamp i DNB Arena ble det en deilig 4-3 seier til St.Hallvards menn. Vi ser gjerne at den bedriften gjentas. Oppskriften er som vanlig masse hard jobbing. Vi vet at gutta er kapable til å gjøre møkkarbeid for så å reise hjem til urbane strøk med 3 deilige poeng. Vi har gjort det før, og jeg tror vi greier det igjen.

Vi må passe opp for Oilers sine utenlandske leiesoldater/moneygrabbers. Vi vet at Morley, Vigier og Lagace er giftige når de suser rundt i sonen vår. Morley og Vigier har også en grusomt god statistikk i overtallsspill etter at de kom til Norge. På en annen side så har Vålerenga de tre giftigste jævlene i hele serien med Lindstrøm, Ahlholm og Espeland som har 83 målpoeng til sammen etter tjue spilte kamper.

Vålerenga må stille uten comeback-kidden Lars Erik Spets som dessverre er satt ut av spill en god stund fremover grunnet en ryggskade. Ellers er troppen intakt.

Etter at Lillehammer slo oss, og Oilers slo Storhamar, ser vi en rekordjevn kvartett på toppen av tabellen. Storhamar har 43 poeng, mens Oilers, Lillehammer og Vålerenga har 42 poeng. Sett i et nøytralt perspektiv så er jo dette gull for Norsk hockey at fire lag kjemper i toppen. Det har vel så å si aldri skjedd før i Norge?

Vi ønsker gutta og tilreisende supportere lykke til på lørdag. Å du! Kampen går 24.november i DNB Arena.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!