Hei... Kitty

(c)
(© )

Vålerenga valset rundt med panterne fra Ringerike i forrige kamp og vant til slutt 9-2. Nå er det snille, ikke så søte pusekatter fra Asker som skal få et ublidt møte med sultne iskrigere fra Oslos beste østkant. 

Vålerenga reiser ut til eksotiske Askerhallen førstkommende lørdag, 3. november. I en jungel av overbetalte konsernsjefer, au-pair-misbrukere og hvitsnippforbrytere finner vi den lille usjarmerende klubben Frisk Asker. I utgangspunktet er det veldig få som bryr seg om denne lille møkkaklubben. De forsøker å få spalteplass i media ved å surve over annulerte mål, dårlige dommere samt slemme Vålerengaspillere.

De senere årene har oppgjørene mot Frisk vært preget av overtente ampre Friskspillere som spiller ufin hockey. Dette så vi også i forrige kamp mot pusekattene i Furuset Forum. Da var de mere opptatt av å spille grisete hockey enn å se på måltavla. 4-0 til Vålerenga sto det til slutt.

HAHA!

Til tross for at Frisk har blitt tippet høyt oppe på tabellen så har prestasjonene til laget vært meget variable så langt denne sesongen. Laget ligger for øyeblikket på en sjetteplass på tabellen, men har til en viss grad heng på ledertroikaen Storhamar, Vålerenga og Stavanger. Tar Vålerenga 3 poeng i denne kampen så har vi ristet av oss kattekrekene for en god stund fremover.

Selv om gutta har vært stødige i Fort Forum så har det haltet litt på bortebane. Nå er tiden inne for å sette skuta på stø kurs og plukke poeng på borteis også. Det må skje hvis vi skal snyte bønder og annet skarrepakk for gull.

Vi trekker frem at #46 Tobias Lindström er hvassere enn noen gang. For en mann, for en avslutter! Tobbe har 264 målpoeng i Vålerenga og er dermed på 15. plass over gutta med flest målpoeng i klubben noensinne. Av utenlanskfødte spillere så er det kun Patric Englund med 296 poeng som er foran. Tobbe er blitt en legende i Vålerenga!

Foruten Tobbe som leder skytterligaen så har vi Rasmus Ahlholm og Stefan Espeland på tredje- og fjerdeplass.

DET ER RÅTT!

Vålerenga har noen småskader men stiller høyest sannsynlig med fullt lag i denne kampen.

Vertshusbussen kjører til Asker med avreise 14:00 fra Vålerenga Vertshus. Prisen pr. snute er 150 spenn. Påmelding til Nina på tlf: 91 75 57 25.

Vil du støtte gutta rinkside så går altså kampen lørdag 3. november kl.16:00 i Askerhallen.

Møt opp!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!