Møteplikt

(c) Dolph
(© Dolph)

Vålerenga gjorde jobben mot Manglerud Star og vant 4-0 i garasjen. Nå venter Stavanger Oilers i Fort Forum tirsdag 26.februar klokka 19.00.

Å du,,, Vinner vi, ja da er vi seriemestere!

Vålerenga er TO (!) fattige poeng unna et seriemesterskap, med tre kamper igjen å spille.

Et seriemesterskap i hockey betyr ingenting har du kanskje hørt? Tja, det er en sannhet med modifikasjoner. Selvsagt betyr sluttspillet og Norgesmestertittelen mere, det har det alltid gjort i hockey`n i Norge. Men et seriemesterskap henger høyere enn å havne på f.eks femte plass i serien slik vi har gjort i en evighet nå. Laget som vinner serien har bevist at de har vært det beste laget gjennom 48 kamper. Det gir også fordeler som kan bli verdifulle når kampen om kongepokalen starter som hjemmebanefordel og valg av motstandere. Man ser også på gutta på isen at dette betyr noe. 

Bohemene fra Oslo har gjennom denne sesongen spilt god hockey i nærsagt alle kampene. Ja vi har hatt noen feilskjær her og der, med sesongen sett i helhet så har vi vært gode. Jævlig gode! Dette har gjort at vi nå sitter med tre såkalte matchballer. Vi har tre kamper til å sikre oss 2 poeng. Hadde undertegnede vært objektiv så hadde jeg sagt at dette er i boks, men klok av skade venter jeg med å sprette pepsi-max-korken til all teori og praksis forteller at vi har vunnet.

I tillegg til seriegullet er det flere fiffige kuriositeter som Vålerenga har mulighet til å oppnå denne sesongen. Vi kan score 200 mål eller mere, Vi kan slippe inn under 100 mål, Ahlholm kan fortsatt sette VIF-rekord i antall målpoeng på en sesong (mangler 10 poeng), Espeland kan sette VIF-rekord i antall assistpoeng på en sesong (mangler 8 assist).

Så var det Oilers da…

Stavanger Oilers kjemper med nebb og klør for å kapre andreplassen som kan gi dem et bedre utgangspunkt enn tredjeplassen foran et sluttspill. De har vunnet fire av sine fem siste kamper og har vunnet tre kamper og tapt to mot Vålerenga. Oilers er absolutt kapable til å sabotere for Oslos stolthet.

I skrivende stund er det ca. 130 billetter igjen på sittefeltene. Så skaff deg billett så fort som mulig hvis du vil se oppgjøret.

Møt opp og støtt gutta, tirdag 26.februar kl.19.00 i Furuset Forum.

Kan vi sprette korken etter kampen mon tro?


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!