Auksjon på Vålerenga Vertshus - i kveld

(c) Vertshuset
(© Vertshuset)

Signerte bronsedrakter og sko blant godsakene i kveldens VertshusAid 2021

Vålerenga Vertshus kjemper hardt for å unngå konkurs og har kronerulling så vi skal kunne fortsette å gå på det hyggelige hjørnet øverst i Strømsveien når koronakrisa er over. Du kan bidra helt uten å være med på auksjon og det kan du gjøre nå, via innsamlingen på Bidra.no. Der nærmer innsamlet sum seg nydelige 190.000 nå men det er ikke nok. Vålerenga Vertshus trenger hver eneste krone du kan avse.

Siden man ikke kan samle folk og ha en fysisk auksjon blir det livesending fra Vålerenga Vertshus på Facebook mellom 19 og 23 i kveld.

Det blir kahoot-quiz og musikalske bidrag fra hustrubaduren Super-Geir. Auksjonen ledes av daglig leder Mona Skogen og ordmitraljøse/bartender Tormod Kristoffersen.

Selve auksjonen foregår ved at det legges ut bilder av gjenstandene på arrangementsiden og folk kan by i kommentarfeltene under bildene.

Mona Skogen forteller Klanen.no at det er 14-15 gjenstander som skal auksjoneres bort og det er Vålerenga-relaterte ting fra Vålerenga Fotball, Vålerenga Hockey og supportere. Det er bla to signerte drakter ballgutta mottok bronsemedaljen i rett før jul og signerte fotballsko. Det er også flagg fra cupfinalen i 1980, da Vålerenga tok sin første kongepokal og noen bilder. 

Resten har ikke denne skribenten kontroll på så klikk deg inn på auksjonsiden deres i kveld for å se bilder av alt og by på dem der.

Vi sier break a leg til Mona og Tormod før auksjonen og håper på høye, gode bud på samtlige gjenstander. Du som byr er med på å redde Vålerenga Vertshus og har en unik mulighet til å skaffe deg en gjenstand som minner deg på hvor fantastisk du er hver gang du ser på den.

Sendinga starter 19.00 og planlegges avsluttet kl 23. Vi håper å se deg by på gjenstandene og at du får tilslag på den du ønsker deg mest.

Heia Vålerenga Vertshus!   

   


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!