Vålerenga Damer er NORGESMESTERE

(c) Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO
(© Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Milde himmel, jentene har tatt the double!

SERIEMESTERE

NORGESMESTERE

KVALIFISERT TIL CHAMPIONS LEAGUE

Det er klart etter at de slo LSK Kvinner 2-0 etter spilleforlengning.

De har vunnet alt som er å vinne i år.

Hurra!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg har brukt opp alle superlativer om lag og spillere tidligere i sesongen. Alt fint er sagt om dette herlige laget, likevel er det sagt altfor lite - men jeg er tom for ord akkurat nå, jeg er bare veldig, veldig stolt og glad og en smule rørt. 

Vålerenga Damer har gitt oss en fantastisk slutt på en nærmest perfekt sesong der de forrige søndag hevet pokalen som seriemester 2020 og nå står de på motsatt side av Ullevaal Stadion fra der jeg står og løfter Haralds pokal over hodet etter tur - beviset på at de er norgesmestere 2020. Jentene har tatt the double og er med det historiske igjen, det er første gang et lag fra Vålerenga klarer det i fotball.

Jeg klapper høylytt og bøyer meg i dypt i støvet for dette laget. De har imponert voldsomt og Vålerenga Damer er magiske, Vålerenga Damer er uovervinnelige.

De er årets seriemestere, de er årets norgesmestere, de har vunnet the double.

De er dronningene av fotballnorge nå. 

De har gjort det for oss supportere, for vår klubb og for hverandre. De har ønska så hardt å ta klubben til topps. Fordi de synes det er noe spesielt ved å spille for Vålerenga, den lille store bydelsklubben fra Oslo øst. Klubben som nå har de flotteste fasilitetene og de beste supporterne. Jentene har trodd på satsinga til ledelsen i klubben og de har lagt ned vannvittig mange harde treningstimer for å få til dette. Drømt, trent og kjempa - kjempa, trent og drømt.

Og så har de spilt mye jævla bra fotball på veien til the double! Jeg har sett det, for jeg er privilegert og har vært på alle hjemmekamper og sett resten på tv.      

Nå har jentene innfridd alle målsetninger, nå har de klart det, nå er de historiske. Klanen er dere evig takknemlige, jenter.

Dette er ikke slutten på noe, dette er starten. Nå må dere lære å takle suksess og å gjenta suksess. Jeg er sterk i troen på at dere klarer det. En spesiell takk til trener Jack Majgaard Jensen som kom inn og løfta laget til nye høyder med stram defensiv organisering og godt angrepsspill. 

2020 kommer til å bli huska for mye, for det meste negative og tragiske ting. For meg er Vålerenga Damer den sterkest lysende stjernen på en ganske så stjernetom himmel dette året så tusen takk for innsatsen og underholdningen, dere har gitt meg så mye å glede meg over i år.

Tusen, tusen takk og gratulerer med Haralds pokal, norgesmestere! 

P.S Slå Brøndby på onsdag så har vi en alle tiders start på 2021 med 8-delsfinale i Champions League! 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!