NyheterNarvik - Vålerenga på Klanens WEB-radio

Lørdag eftermiddag kl. 16:00 møtes Vålerenga og Narvik i Nordkraft Arena til dagens krig. Dagen etter møtes de i samme arena kl. 15:00. Klanens WEB-radio er på plass og gir deg silkemjuk beskrivelse av alle kampens faser. Du finner lenke til avspilleren i høyre marg. Virker ikke avspilleren, velge lenken under avspilleren og vipps er du på.

Ønsker du å lytte på mobil er det også mulig. Laste ned VLC og skriv inn streamen http://service1.klanen.no:8800/;stream.nsv .

Vi søker WEB-designer

Klanen.no ønsker seg nytt ansikt, vi søker derfor etter en WEB-designer i våre rekker.

Les mer...

Innflytningsgave til hockeyen

Jordal Amfi står endelig klar og hockeyen er hjemme igjen. Festen er stoppet av den jævla epidemien, men når du flytter inn i nytt hjem fortjener du uansett en innflytningsgave. Vi håper dere vil være med på det. 

Les mer...

before
else
 after

Det ble dårlig med stream fra onsdagens trening i Jordal Amfi til Vålerenga Vertshus. Det ble dog en video ut av det, her finner du herligheten.

Innkalling til årsmøte i Klanen

Klanen kaller inn til årsmøte tirsdag den 10.mars 2020, klokken 18:00 

Vi kommer til å gjennomføre årsmøtet, men oppfordrer herved folk som ikke er i topp form om å holde seg vekke. Hvis folk som tror de er friske, men vet de har vært på steder der de kan ha blitt smittet, de bør holde seg borte fra dagens møte.

Les mer...

Vurderingen bak kjøpet av Hedmerksgata 1, seksjon 1 – Vålerenga Vertshus

De siste 10 åra har Klanen drevet Vålerenga Vertshus i nært samarbeid og i skjebnefellesskap med Vålerenga ishockey. Nå har Klanen satset betydelig for å sikre Vålerenga Vertshus evighetsperspektiv både ved å kjøpe eiendommen og med betydelig opprustning av lokalene. Klanen vil med denne satsningen befeste at Vålerenga Ishockey, Klanen og Vålerenga Vertshus forsterkes som en kraftfull felles enhet.

Les mer...

Vålerenga Vertshus rustes opp

Etter hjemmekampen mot Grüner søndag 2. februar stenger vi Vertshuset – og vi holder stengt så å si resten av måneden – mens vi ruster opp lokalene. Det er ikke bare Jordal Amfi som skal fremstå i ny drakt. Nå klargjør vi Vertshuset til å være med på festen når Jordal Amfi gjenåpnes.

Les mer...

Fikk du SMS fra Klanen idag?

Da våre medlemmer fornyet medlemskapet sitt i november 2018 skjedde det en feil hos selskapet som sørger for å utføre trekk når noen gjør betalinger på sms. Det førte til at det var noen klansmedlemmer som svarte "OK" på sms'en med spørsmål om de ville være medlemmer i 2019, men som likevel ikke ble trukket de 250 kronene de skulle. 

Les mer...

Uttalelse etter kampen på Åråsen

Uttalelse fra talsmannen i Klanen etter lørdagens kamp på Åråsen. 

Les mer...

Vålerenga Vertshus fyller 30 år

Digre fester, stengte veier og full rulle! 

Les mer...

Bli med på den perfekte Vålerenga-dagen

Gode krefter i Våleranga-familien har jobbet sammen for å gi deg en fantastisk dag. Sett av lørdag 19. oktober og gjør det til den store HEIA VIF-dagen med både fotball og ishockey!

Les mer...

Vålerengas eget spell - Østkantspellet

Kjerka, Vålerenga og folka der øst.

Les mer...

Supportercup før kampen mot Glimt

Før kampen mot Glimt fredag 5. juli arrangeres det supportercup i bingen på torget utenfor stadion. 

Les mer...

Klan og klubb i Pride Parade

Lørdag går Pride Parade av stabelen og vi stiller opp sammen med klubb for å vise vår støtte til mangfold og kjærlighet. Bli med!

Les mer...

Klanen slipper ny CD

Klanen og Reform 2019 presenterer :

Folkets forening av Kristiania-Bohemene & Bare! Vål’enga av Ole Henrik Halvorsen feat. Wild Touch

Les mer...

Turinfo, Viking Borte

En reise til eksotiske Stavanger, hvor de drikker olje og snakker utrolig rart

Les mer...

Turinfo cupen

En publikumsfest i Oslo skulle vi ikke få, men tur til Faaberg blir det naturligvis uansett. Her kommer turinfo for både Vertshusbussen og Bohembussen. 

Les mer...

Boksignering på pubene våre

Tegneserieboka om Vålerenga er ferdig trykken og denne uka signerer Krystad & Co boka på pubene våre. 

Les mer...

Deila-Aften på Øst på onsdag

Det nærmer seg seriestart og i den anledning passer det ypperlig med en prat med Ronny før det braker løs. På Øst førstkommende onsdag kan du få svaret på det aller meste av det du lurer på. 

Les mer...

Hockeylørdag 16. februar

Lørdag 16. februar spiller Vålerenga mot Frisk/Asker i Furuset Forum. Det er en av svært få lørdagskamper i Forum i år og vi benytter derfor muligheten til å lage en fest ut av det på Vertshuset. 

Les mer...

Oppstart Jobbsjansen - Ungdom

Kjenner du en ung person? Har du en i familien? En som er 17-25 år og som trenger litt drahjelp for å komme seg videre. Å sitte oppe hele natta og spille dataspill er for de fleste ingen karriere. Vålerenga Samfunn kan hjelpe, her er det nye muligheter. Vi vet det hjelper. 

Les mer...

Klanen søker digitale krigere

Klanen.No driver ikke seg selv. På den ene side har vi folka, nyhetssprederne og meningsbærerene, på den andre siden serverne våre. Midt blandt disse to sloss våre digitale krigere for at systemene og folka skal ha best mulig arbeidsforhold. Og nå, ja nå trenger vi DEG!

Les mer...

Vi trenger din hjelp

Vi ønsker å gjøre vår tribune enda mektigere enn den allerede er. I den forbindelse håper vi du ønsker å hjelpe til med noen kroner til TIFO-oppheng. 

Les mer...

Same procedure as last year

Årets viktigste kamp står for tur, kvartfinalen i cupen! Det var vanvittig jevnt i seriekampen for 2 uker siden, og det var Rosenborg som ufortjent fikk seieren, med god hjelp av Moen. Men dette skal revansjeres på onsdag!

Les mer...

Alle mann til Jordal

Tirsdag førstkommende kl. 16:00, altså i morgen, går istreningen med strippestraffer av stabelen i ungdomshallen på Jordal. Det er ikke første istrening, men la oss kalle det første offisielle. Strippestraffer står altså på planen, men Klanen stiller også med varme pølser i tillegg til de kalde badetissene som potensielt flagrer over isen.

Les mer...