Stjernesmell, neida gitt

(c)
(© )

Lørdag tapte vi på målstreken mot Stavanger. 3-2 etter straffeslagskonkurranse. Trist som faen og leit at vi ikke ror det i land da vi leder med ett minutt igjen å spille. Forrige gang vi spilte mot Stavanger i Forum var rollene omvendt. Da var det vi som scoret 1 sekund før slutt og vant på straffer.

Nok om det, nå er det Stjernen som gjelder.

Tirsdag 29. januar kommer altså Stjernen på besøk til Furuset Forum. Stjernen og Manglerud Star er i et vakuum og kjemper om 7-8. plass på tabellen. Stjernen har i skrivende stund spilt 9 kamper på rad uten seier. Stjernen er kanskje det svakeste laget i Get-ligaen i øyeblikket.

Stjernen sliter i motgang. Økonomien er ikke bra og det sportslige er til tider svært begredelig. Dette er trist. Jævlig trist. Da undertegnede startet å følge med på hockey så var Stjernen blant de 3-4 beste lagene hvert år. Store navn som Ørjan Løvdal, Morten Finstad, Chris St. Cyr, Hans Edlund og Oldrich Valek valset til tider rundt med resten av hockeynorge. Og Stjernehallen var ofte synonymt med tap. De siste 20 årene så har Stjernen vaket rundt 5-9 plass på tabellen. Mitt ønske er at Stjernen får et slagkraftig lag i fremtiden. Det fortjener Stjernen og det fortjener alle vi nostalgikere der ute.

Vålerenga, til tross for tap mot Stavanger, er heite om dagen. På de siste 16 kampene har Vålerenga tatt 43 av 48 mulige poeng. Sist gang vi gikk av isen uten poeng var 27. november 2018 da vi tapte 1-0 mot fjøshamar.

Vålerenga-har møtt Stjernen fire ganger så langt i serien denne sesongen. Alle kampene har endt med seier til Oslos stolthet. 8-1 og 4-0 i Forum og 2-5 og 0-9 i Stjernehallen. 26-3 i målforskjell der altså.

Nå er det på tide å komme seg opp av sofaen, møte opp i hallen og vise sin støtte og stolthet til gutta. Det fortjener de virkelig. Årets utgave av Vålerenga er den råeste på lang tid. Dette er et lag du ikke vil gå glipp av.

Vi snurper det hele sammen og konkluderer med at Vålerenga bør og skal slå Stjernen. Alt annet vil være en gedigen bombe. Men jobben må gjøres uansett. Gutta må møte opp og være påskrudd. Vi har ikke råd til poengtap mot antatt svakere motstand på vår vei mot seriegull.

Tirsdag 29. januar kl. 18:30 i Furuset Forum. Vi sees!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!