Et forferdelig år går mot slutten

(c) Klanen
(© Klanen)

Dette har vært et traurig år for alle oss som liker å gå på fotball, eller ishockey, for å se vårt kjøre Vålerenga. Det er ikke bare det at vi har hatt svært liten mulighet til å oppleve kamper fra tribunen, men også pubene våre har hatt svært vanskelige tider med alle restriksjoner som de har vært pålagt.

Vi er Vålerenga supportere, det siste vi mister er alltid håpet. Håpet mot at neste år blir alt så mye bedre. Når det er sagt, så går vi mot en fenomenal sportslig opptur i år. Vålerenga er på medaljeplass i Eliteserien, VIF Damer troner øverst på tabellen med en kamp igjen, og de skal også spille om Haralds pokal og som at ikke det var nok så er det jaggu Champions League kamper også VIF Hockey har flytta inn på nye Jordal Amfi og ligger i toppen av tabellen

Det er bare vi som supportere som mangler for at det skapes en sinnssyk atmosfære rundt Vålerenga sine kamper.

Nå kommer den årlige fakturaen til deg. Medlemskap i Klanen 2021, og jeg håper at du tenker «Visst faen, jeg har ikke gitt opp, jeg er med videre – jeg er Vålerenga supporter til den dag jeg dør» og så betaler medlemskapet.

Vi leser i nyhetene om kommende vaksiner, vi ser lyset og vi ønsker å være tilbake på stadion og på amfi’en så fort det er forsvarlig. Vi har lengsel i blikket når vi ser bilder eller videoer med jubelbrøl, kule TIFO’er, stemning og tribuneliv.

I år som tidligere år så sender vi ut faktura på e-post, den kan du da betale i nettbanken din (eller veldig old school med telegiro)

Er du ikke registret med e-post så kommer den til deg på telefonen din med Vipps faktura. Skulle det være slik at du ikke betaler den tilsende e-post fakturaen så kommer det en påminnelse, men den kommer som Vipps faktura.

Neste år så kan det se ut som vi har mye å spille for – får vi ett nytt Europa eventyr? Tar lagene ytterlige steg? Jeg vil gjerne finne ut, jeg håper at du også er med videre – for Vålerenga sin reise er evig og det er også min støtte.

Hei VIF


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!