Klanen slipper ny CD

(c) Klanen
(© Klanen)

Klanen og Reform 2019 presenterer :

Folkets forening av Kristiania-Bohemene & Bare! Vål’enga av Ole Henrik Halvorsen feat. Wild Touch

Ny cd i salg i Sjappa og våre pubber for den vakre sum av 49,90 kr! Fra 16. mai.

 

Kristiania-Bohemene består av: Kjell Grønningen-Vokal, Lasse Lindgreen-Bass, Kristoffer Munkvold-Gitar, Bengt A Calmeyer-Trommer.

Ideen til å skrive teksten til Folkets Forening kom etter å ha hørt bandet Street Dogs framføre en jævlig bra versjon av den gamle klassikeren "Power in a union", mest kjent gjennom opprørssangeren Billy Bragg. Selve teksten er en fagforeningsgreie fra 1913, og alle veit jo hvilken Forening som blei stifta i det året. KjellG skreiv da teksten som er en blanding av rein østkantsromantikk og om livet rundt det å være tilhenger av vårt kjære Vål`enga. Det var meninga at låta skulle gis ut i forbindelse med Vålerengas 100 års-jubileum i 2013, men det blei av forskjellige årsaker ikke noe av den utgivelsen. Grønningen tok kontakt med styret i Klanen og ga klar beskjed om at nå MÅ vi gi ut denne låta, da helst sammen med flere andre VIF-relaterte sanger. Det var nemlig på høy tid med en ny CD etter suksessen med "Ingen motstand, ingen motstandere" som kom ut for flere år siden.

Folkets Forening blei som seg hør og bør spilt inn i Vålerenga platefabrikk i Østerdalsgata, kun få timer før vi slo LSK 1-0 på stadion i 2018.  

Alle i "bandet" er i hvertfall jævlig fornøyde med sluttproduktet, og hvem veit, kanskje kommer vi med mer seinere. Lasse og Kjell var også med i OsloGjengen som ga ut låta "Kassesnekkeri" i forkant av cupfinalen i 2008.

Bare! Vål’enga. Ole Henrik Halvorsen feat. Wild Touch.  Tekst og melodi Ole Henrik Halvorsen.

Ole Henrik Halvorsen ble født i Jordalgata og kunne skøyte før han kunne gå. Hele livet har han vært Vål’enga supporter. Også etter at han flyttet til sørlandet, og siden til Hamburg, hvor han har bodd nesten hele sitt voksne liv. Der har han også drevet profesjonelt med musikk i 20 år, og har dannet bandet Wild Touch.

Ideen bak «Bare! Vål’enga» har kommet av flere nervøse weekender, hvorpå man roer nervene med «bare EN øl». Alt er selvopplevd, og tar deg med på en supporters oppbygging før kamp, til man går «ut av firkanten» å opplever brølet fra tribunen.