Innflytningsgave til hockeyen

(c) Atle Enersen
(© Atle Enersen)

Jordal Amfi står endelig klar og hockeyen er hjemme igjen. Festen er stoppet av den jævla epidemien, men når du flytter inn i nytt hjem fortjener du uansett en innflytningsgave. Vi håper dere vil være med på det. 

På lørdag er vi endelig hjemme igjen på Jordal Amfi. Grüner kommer på besøk til kampen vi har ventet så lenge på. Det føles enormt deilig at Norges feteste ishall er oppe igjen etter år med utsettelser og surr.

Vi har dog fått en ny festbrems som kalles Covid-19, noe som gjør at åpningsfesten på Jordal kun blir for 200 heldige utvalgte. Dette kan selvfølgelig ikke klubben noe for. Derfor har vi i Klanen bestemt oss for at vi må bidra med noe når vi nå verken kan bidra med billettinntekter eller stemning på åpningen og resten av kampene frem til denne epidemien er over.

Laget er spennende og kommer til å kjempe i toppen denne sesongen, men klubben er som alle andre helt avhengige av å få inn kroner.

Vårt bidrag blir å gi klubben en innflytningsgave som plaster på såret for at vi verken får lagt igjen kroner i billettboden eller i pølsekiosken på en god stund. Vi håper du også vil være med på dette!

For å gi innsamlingen en god start har Klanen bestemt å gi 10.000 kroner,-

Drakt

Klubben er selvfølgelig glad for dette initiativet og har gitt oss lovnader om at vi får den signerte spillerdrakta til Vålerenga-spilleren som scorer det første målet på Jordal. Vi har ikke tenkt til å beholde denne selv, men trekker ut en heldig vinner blant de som bidrar med en liten innflytningsgave til klubben.

Hvordan bidra?

Vi har oppretta et Vipps-opplegg der du kan velge mellom to alternativer, 100 kr eller et valgfritt beløp over 200 blanke norske riksdaler. Det gjøres sånn:

Gå inn på Vipps og velg send penger

Søk opp 537000 og du vil komme inn på det som heter "Klanen Innsamling". 

Trykk deretter på hockey og du vil få opp alternativer på 100,- og 200,-. Ønsker du å gi mer trykker du på plusstegnet. 

Deretter bekreftes "handelen" i handlekurven.

Har du spørsmål, så kan du sende oss det som en melding på Facebook, så skal vi prøve å få svart på de så fort som mulig.

Les også om hvordan du kan kjøpe sesongkort og være med i trekningen av plasser på hjemmekampene her