Vi trenger din hjelp

(c) SK
(© SK)

Vi ønsker å gjøre vår tribune enda mektigere enn den allerede er. I den forbindelse håper vi du ønsker å hjelpe til med noen kroner til TIFO-oppheng. 

I løpet av året har vi i styret jobbet med å gjøre supportertribunen enda bedre. Vi har hatt møter med både klubb og Ikaros og blitt enige om at capotårn og TIFO-oppheng er det som mangler for å heve nivået ytterligere. Ikaros har allerede samlet inn penger og fått på plass et capotårn som står plassert nede hos dem, mens det muligens kommer et til høyere opp på tribunen senere. Dette er satt opp for å bedre samarbeidet mellom forsangerne i Ikaros og våre. 

En langt mer omfattende prosess vil det være å få på plass TIFO-oppheng på taket av tribunen. Med god hjelp fra SK har vi forhørt oss med flere og kommet fram til at vi skal gå for en løsning som vil koste i overkant av 300.000 NOK. Disse pengene trenger vi hjelp til å skaffe og vi har derfor startet denne innsamlingsaksjonen. Det er muligheter for at det kommer en hjelpende hånd fra klubben, men mesteparten må vi skaffe selv. 

Du kan bidra ved å Vippse til nummer: 537000 og merke bidraget med "oppheng". Skulle det være slik at du ikke har, eller ikke vil benytte Vipps så kan du overføre direkte til konto i nettbanken. For bankoverføring bruk kontonummer: 6005.05.05327, merk overføringen med "Tribuneoppheng". Alle bidrag kommer godt med. 

For å forklare kort hva et sånt oppheng er: Så er det et system som gir oss muligheten til å heise opp tifo fra taket på tribunen. I og med at vi ikke kan gjøre som i gamle dager og stable nok mannfolk på taket og dra den opp så trengs det ordentlige saker. Dette koster penger, men vil også gi tifoene en mektigere og ny dimensjon som ingen kan måle seg med ellers i landet. Se illustrasjonsbildet på denne saken for å se et eksempel på hvordan det kan brukes. 

Vi har satt som mål og ha det klart til serieåpning 2019. 

Har du spørsmål rundt dette kan du naturligvis sende oss en mail til styret@klanen.no eller sende oss en melding på FB. 

-Styret