Vålerenga herja med laget fra de dype skoger

(c) Sotahjørnet.no
(© Sotahjørnet.no)

(4-0) En veldig enkel suksesshistorie i Vallhall.

Kampen ble aldri spennende. Ei heller var den velspilt. Lagene er upresise i pasningsspillet og slappe i mottakene om avsender traff adressat. Det måtte dødballer til for at Vålerenga skulle score - tre mål kom på corner før vi får et  spillemål på slutten.

Vi scorer fire mål, det får være beholdninga i dag. Og alle får spille, i dag var det to ulike lag i første og andre omgang. De vinner hver sin omgang 2-0.

Motstanderlaget hadde knapt ei målsjanse i dag - vi vil ha motstand!

På førstkommende fredag møter vi Stabæk 12:45 i Vallhall. La oss håpe de har noe motstand å by på.

Under finner du vårt livereferat.

Andre Omgang:

90 Kamp over. Vålerenga vinner 4-0

87: MÅL! 4-0 bankes inn i hjørnet fra 15-16 meter med venstrebreinet tror jeg. Målscorer er Rets Grødem.

82: Store sjanser til Vålerenga nå. Først en volley som blokkeres og så et skudd keeper får dytta til corner. Det ble det ikke noe ut av.

78: Skudd avfyrt! Deres keeper sto i veien og hadde ingen problemer med å holde kula.

75. Adam Larsen Kwarasey får noe å gjøre! Et skudd han kjører tv-redning på. Fortsatt 3-0 til oss.

70: 20 minutter igjen av "kampen"

68: Nytt innlegg fra høyresiden. Hulken treffer ikke skikkelig og kula fyker uttafor.

66: Nytt gult på dem

65: Kål og potitter igjen. Ingen av laga vil noe særlig. De viser det i så fall ikke.

63: Gult kort til dem.

61 Hulken med avslutning fra 20 meter. Traff ovefor Vallhallskiltet på veggen bak.

58: Høyresiden vår er aktiv og kommer seg stadig til innlegg. Presisjonen på dem er dog av varierende kvalitet.

57. God avslutningsmulighet for oss, men nikken var upresis.

55: Det brasses innlegg fra kant, men dessverre utenfor kassa.

54: Tempoet har igjen falt til det veldig mediokre.

50: Dagens tilskuertall: 244

49: MÅL! 3-0. Igjen er det corner. Tollås Nation stiger og stiger før han via en forsvarsspiller headder ballen i mål! Juklerød med assist.

48 Selvom hele laget er bytta er vi like overlagne som i første så langt.

45: Vi er i gang igjen inne i vinterkalde Vallhall.

Vålerenga bytter hele laget. Inn med Kwarasay, Borchgrevink Nation, Carvalho, Grimstad, Grødem, Horn Myhre, Ulrik Mathisen, Juklerød, Hulken og Godly Michael

Første omgang:

Styrkeforholdet var meget skjevt i første omgang. Vi var latterlig mye bedre enn dem, så en reell kamp har det ikke vært så langt. Vi setter to mål på corner men har ikke imponert på noe vis fremover. Bør kunne forvente mer mot såpass tafatt motstand. Vi får se om det løsner i 2. omgang.

Litt fælt å klage når vi leder 2-0, kjenner jeg. Men vi kan bedre,mye bedre.

45: Pause. Vålerenga leder fortjent 2-0.

42 Abdi har tatt plass som midtstopper og vår nye venn Abubakor er da åpenbart midtbanspiller

40: Abubakor er forøvrig bare 17 år.

37: MÅL! Nakkim blir holdt nede av tre av dem. På baksiden av massemønstringa dukker prøvespilleren Abubakor opp og det står 2-0!  Fridjohnsons andre assist på hans tredje corner.

36: Sam Johnsen får vende opp i feltet, men skuddet blir blokkert til corner.

34: Corner og igjen får Nakkim være i fred på bakre. Heddinga går rett på keeper.

33: Mye kål og potitter utpå der nå.

30: For første gangen i kampen er vi under press. Ikke noe vi ikke klarer å håndtere.

28 Bytte. Näsberg ut og inn kommer en jeg ikke fikk med meg navnet på. Prøvespiller?

28 Ei legglompe fra Chiddi går via en forvarerer til corner. Den blir resultatløs og

26 Fridjohnsson med nydeliggjennomspill til Chiddi, men linjemann har igjen markeringsbehov.

23: Innkast nede ved deres 16, men vi klarer ikke å stokke beina i feltet. De kontrer men vi speller forsvar som forsvar skal spelles. 1-0

20: Jeg anslår ballinnehav til 95-5 % til oss så langt i kampen.

17: MÅL! Vi scoerer på corner! Corneren fra Fridjohnsson treffer pannebrasken til Nakkim, som har hengt oppunder taket siden corneren ble tatt. I krysset tilogmed! 1-0

17: Abdi til Johnson som feier den rett uttafor via en bein til corner.

16: Skjer lite foran måla nå.

13: Vi er trygge som banken bakover. Slipper ikke til dem i det hele tatt.

12: Johnson alene med keeper etter pasning fra Dønnum, men linjemann vil være med i spillet og vinker som en gal.

10: Dønnum fyrer fra inne i boksen, men kruttet var vått og keeper redder enkelt.

08. Frispark på hjørnet av deres 16. Vålerenga prøver på en innøvd variant, men pasninga er horribel.

06: Vålerenga fester grep og kommer seg til ett par halvfarlige sjanser. 0-0

05: Sam Johnsen spilles gjennom, men rekker ikke kula, selv med stor fart.

02: Meget bedagelig åpningstempo. En del personlige feil noterer vi også. Fint det bare er tidlig i februar

01: Sam Johnsen spiller med 24 på ryggen i dag, ikke nr 10 -som han skal ha etterhvert.

00: Vi er i gang i Vallhall. Vålerenga i sine flotte blå drakter spiller mot høyre i denne omgangen.

Siden jeg er langsint vil ikke motstanderlaget omtales i dette referatet. Må jeg omtale dem blir det som XXX, unntaket er Vålerenggutten Castro, som jeg er fan av fra ale åra han hadde i klubben vår. Les denne om du lurer på hvorfor jeg er så jævla sær og sint.

I dag debuterer Sam Johnson på topp for oss. Vi har store forventninger til ham så det blir fint å endelig få sett litt av det han står for. I treningskamp midt på vinteren.