Vålerenga banka bønda

(c) JES Photography - Jarl Erik Sandberg
(© JES Photography - Jarl Erik Sandberg)

Vålerenga 2-1 Storhamar. Kampenes kamp i norsk hockey er over. Det var kamp helt til døra og Vålerenga avgjør i forlengningen

Vålerenga fortsetter å imponere (minus den sedvanlig svake midtperioden) Vålerenga er fortsatt ubeseiret i Fort Forum. Storhamar sendes hjem med ett poeng, to blir hos oss. Det var tett, jevnt og underholdende. Det ryktes om rundt 1600 på tribunen og de fikk virkelig valuta for penga. Røymark setter skiva i mål 22 sekunder ut i forlengningen.

Det lukter noe stort av Vålerenga denne sesongen.

Det er bra det, Vålerenga

Det er bra!

Under finner du vårt live-referat

Forlengning:

JADAAAAA!!!!!!! Vålerenga vinner 2-1! 12 sekunder tar det før Røymark setter pucken. Ahlholm og Espeland med assists!

60.00 Vi er i gang!

Det spillesmaks 5 minutter og det går til straffer om ingen scorer. 3 mot 3

Periode 3:

60.00 perioden er over. det blir 5 min forlengning og evt straffer.

57.40 2 min SIL - holder kølla til Vålerengaspiller

53.40 VIF er fulltallig

51.40 2 min VIF - Gunnarsson for hekting

47.00 Vålerenga best så langt i perioden, men ingen scoringer så langt. Fortsatt 1-1

42.58 2 min SIL - Slashing

40.00 Perioden er i gang. Kom igjen Enga!

Periode 2:

40.00 Periode over - det står 1-1 etter en meget sløv periode av Vålerenga. Heldigvis var ikke Storhamar spesielt gode heller. Skuddstatistikk 6-15

37.31 2 min SIL - Slashing

33.59 Vi gjør store feil og Storhamar utligner. 1-1 Buuu!

32.30 Vi er fulltallig, fortsatt 1-0

30.39 2 min VIF. Gunnarsson for slashing

27.46 Vålerenga er fulltallig.

25.46 2 min VIF - Ylven for roughing.

24.30 Storhamar sin periode så langt. Vi forsvarer oss imidlertid bra så langt.

20:00 Puck treffer is og midtperioden er i gang. Heia VIF!

Periode 1:

20.00 Perioden over. Skuddstatistikk 5-8

17.31 Vålerenga fulltallig

15.31 2 min VIF - Eidstedt for hekting.

15.02 VIF fulltallig. Bra penaltykilling

13.02 2 min VIF - Trygg for interference

10.49 MÅL!! Colin Spaberg Olsen kommer på blank og klistrer skiva oppe i krysset. Assist Strøm!

10.09 Kjempesjanse til SIL, men vi får avverga

09.06 SIL Fulltallig. Dårlig PP av oss

07.06 2 min SIL. Tripping

03.00 Hodeløs pasning av Øksnes setter opp Lindstrøm på blank men han setter pucken rett på keeper, dessverre.

02.00 Vi har en god start, men kampen har på ingen måte satt seg.