(c) EspenB
(© EspenB)

Vi følger dagens kamp fra Gjøvik Fjellhall live. Vålerenga tar i mot Storhamar.

3. periode:

Kampen er ferdig. Vålerenga taper helt fortjent. I dag så det rett og slett ikke ut som de hadde troa på det sjæl. Mangler energi og trøkket som leveres er ikke i nærheten av godt nok til å slå et bedre lag.

59:42 - 1-3. Der scorer vi endelig. Litt valuta for penga for de tilreisende. Thomas Olsen kriger inn en puck i overtall. Dessverre altfor sent.

51:22 - 0-3. Bønda scorer igjen. Takk for i dag.

48:20 - Storhamar rir det av uten problem. Vålerengas overtall er altfor svakt til å vinne slike kamper der vi på forhånd er underdog. Skaper knapt sjanser i 5 mot 4.

46:20 - 2 min Storhamar. Hesbråten må sette seg for gjestene for interference. Kom igjen a Enga. Få fart på pucken og sett en i garnet. Kampen trenger det sårt.

Knappe seks minutter spilt av perioden. Det skjer ingenting som det er verdt å melde om. Storhamar har ganske god kontroll på kampen. 0-2

Vålerenga rir unna undertallet. Sett fart gutter, vi trenger mål!

Perioden er i gang.

2. periode:

Perioden er over. Det står fortsatt 0-2. Vålerenga starta perioden klart best, men fikk ikke uttelling. Storhamar kom mer med mot slutten.

39:56 - 2 min VIF. Ahlholm får en to-minutter med fire sekunder igjen av perioden. Fryktelig unødvendig.

Storhamar har tatt over her nå. Det nærmer seg andre pause.

Fire minutter igjen av perioden nå. Storhamar har kommet mer inn i perioden nå og har skapt et par småfarlige varianter. Fortsatt 0-2 på Gjøvik.

32:00 - Vålerenga er klart best her ute nå. Nettopp hadde både Lindström og Gunnarsson gode muligheter til å redusere, men Östlund redda begge.

30:23- Skaper dessverre ingenting.

28:23 - 2 min Storhamar. Vålerenga får sin første mulighet i overtall. Dahlstrøm må sette seg for slashing.

Spilt drøyt fem minutter av perioden. Vålerenga har starta best og kommet til et par halvsjanser.

Perioden er i gang. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Den første perioden er over. Storhamar leder fortjent 0-2 og vi ser igjen et ganske slapt VIF. Vi leder skuddstatistikken 13-11, men svært få av de skuddene har satt Östlund på prøve. Må opp mange hakk for at dette skal bli spennende. Ellers er det godt med folk her i dag også, dog ikke fullt som sist. Et kjapt anslag tipper rundt 500 i Vålerengas farger.

18:44 - 2 min VIF. Fischer igjen, denne gang for å spille med ulovlig utstyr.

Vålerenga litt bedre med nå. MÅ ha det neste målet eller så er nok det her kjørt.

12:30 - 0-2. Storhamar scorer igjen. Jensen igjen. Blytung start på kampen.

11:56 - 2 min VIF. Fisher blir utvist for en slashing. Bonden i gult faller fryktelig lett der. Eidstedt får en 10-minutter for dårlig oppførsel for å påpeke nettopp det.

10:48 - 0-1. Storhamar scorer ut av ingenting. Jensen kommer plutselig alene med Søberg og setter den sikkert.

Det skjer ikke så mye på isen, men nå satte Storhamar-fansen i gang med "Hele fjøset er ni klara". Språkmektig gjeng.

7:30 - Lindström får en god mulighet, men vipper pucken over mål fra skrått hold. Forøvrig pipes det fra de uringlade på tribunen hver gang Ylven har pucken.

Drøye seks minutter spilt. Ingen sjanser skapt, men Storhamar har festa et lite grep.