(c)
(© )

Da er vi klar for serieåpning for Vålerenga hockey sesongen 2017-18. Vålerenga åpner i Gjøvik Olympiske Arena mor bønda fra Storhamar. For en åpning på årets sesong! En utsolgt arena midt inne i fjellet er rammene for sesongåpningen:

3. periode:

Kampen er over med stillingen 3-4. Enga trykket på på slutten av kampen, men klarte dessverre ikke å få uttelling. Bra innsats av gutta, men det strakk akkurat ikke til.

16.59: 3-4. Så sitter scoringen dessverre. Igjen er det Dahlstrøm som scorer, denne gangen på en retur.

Plutselig kommer bønda til et par store sjanser, men Søberg og stolpen klare å holde pucken ute av nettet.

Under 5 minutter igjen. Enga har kommet litt bedre med, men fortsatt er Storhamar det førende laget.

Det er spilt 13 minutter av perioden. Storhamar har etablert et lite trykk i Engas sone, men forhåpentligvis er dette bare midlertidig.

10:55: 3-3!! Vi er tilbake igjen! Fillip Gunnarsson styrer inn pucken foran mål! Assist fra Øksnes.

Det er gått 7 minutter av perioden og spillet bølger frem og tilbake. Storhamar er det førende laget, men Enga henger godt med i kampen. Vi trenger bare ett mål for å være a jour. Kom igjen, Enga!

Da er tredje periode i gang. Kom igjen nå, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 2-3. Denne perioden ble preget av mange utvisninger på begge lag. Dommerne lot seg lett påvirke av de pissgule supporterne , noe som gjorde at Enga måtte spille 3 mot 5. Det første til 3-2-scoruingen som foreløpig er forskjellen mellom  lagene. Vål'enga fikk sine sjanser i power play etterhvert, men forskjellen mellom de to lagene er dessverre at Enga er håpløse i overtall. Vi er dog fortsatt absolutt med i kampen og har muligheten til å tilrive oss poeng. Vi må bare henge med skikkelig i forsvar og sette sjansene når vi har dem. Pasningsspillet er også nødt til å bli mye bedre. Der er det mye som skorter. Vir gir oss uansett ikke. Kom igjen Enga! Skuddstatistikk 2. periode: 5-8.

14.49: 2 min Storhamar. Larivee for boarding.

To strake power play for Vål'enga, men dessverre ser vi det vanlige overtallsspillet fra Enga sin side. Vi klarer å skape en halvsjanse til sammen på de 4 minuttene, men store deler av tiden tilbringer vi ute av Storhamars sone.

12.23: 2 min Storhamar. Larivee for interference.

9.29: 2 min Storhamar. Søgaard for tripping.

Etter 8 minutter av perioden får vi et power break. Dessverre har perioden så langt blitt ødelagt av overivrige dommere som lar seg påvirke av det gul-blå pipekoret.

5.39: Selvsagt scorer bønda etter den feilaktige utvisningen.

5.20: 2 min Vålerenga. Aspehaug for boarding. Den siste utvisningen var helt skandale!

5.20; 2. min Vålerenga. Ask for slashing

2.14: 2 min Storhamar Rønnild for interference.

0.49: 2-2! Jaaa! Vi utligner med engang! Morten Ask banker pucken opp i krøsset! For et mål! Assist fra Fischer

0.15: 1-2. Bønda scorer med engang. Joachim Jensen var målscorer. Våre gutter sover.

Da er pucken droppet for midtperioden. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 1-1. Sånn vi ser det er dette et helt riktig bilde av første periode. Storhamar kom for så vidt best i gang, men Vålerenga hang bra med. Halvveis i perioden fikk Storhamar uttelling på en av kampen første sjanser. Etter det skapte de flere farligheter til, før Enga kom  mer med i matchen. Thomas Olsen utlignet etter flott spill av Vål'enga. Deretter bølget kampen frem og tilbake resten av perioden. Kampen bærer preg av at det er sesongåpning og ingen av lagene klarer å varte opp med det helt store spillet. Det er dog mye kjemping og innsats ifra begge lags side og ikke minst er nerven der. Vi gleder oss og er svært spente for fortsettelsen! Skuddstatistikk 1. periode: 6-12.

16.50: 1-1! Thomas Olsen setter pucken opp i krysset etter godt forspill fra fra Lindtsrøm og Ask. Jadda!

Storhamar med en kjempesjanse etter 15 minutter. En eller annen bonde får stå alene foran Søberg og sender pucken klink i stolpen og ut igjen. Forholdsvis nære...

Storhamar har skapt et par nye muligheter etter scoringen sin også. Backene våre sliter med å holde følge i egen sone.

10.44: 0-1. Storhamar tar ledelsen. Robin Dahlstrøm får stå alene foran Søberg og klarer å sette pucken i mål. Veldig kjedelig for Enga som så langt har hengt godt med i kampen.