LIVE: Vålerenga - Sparta

(c)
(© )

Vi følger kveldens GET-ligakamp mellom Vålerenga og Sparta. Vålerenga er et av de store formlagene i norsk hockey, men må i kveld og de neste 4 kampene klare seg uten Martin Laumann Ylven. Vi satser likevel på hjemmeseier for våre iskrigere

3. periode:

18.02: Helt sprekk på Enga nå. Roest kriger seg igjennom og scorer. 1-5.

17.26: 1-4. Vålerenga tar ut keeper og Sparta setter pucken i det tomme buret. Vi taper.

Flere store sjanser for Enga, men Sparta klarer å ri av undertallet. Dommerne overser også flere klare Sparta utvisninger. Publikum er i harnisk.

4.45: 2 min Sparta. Roest for slashing.

Vål'enga presser på, men sliter med å skape de helt store sjansene.

11.06: 1-3. Sparta får 3 skuddmuligheter og setter den siste i åpent bur. Bra av Søberg. Svakt forsvarsspill fra Enga.

Rett før utvisningen til Lindstrøm hadde Ahlholm en gylden mjlighet til å utligne. Han får skyte en one timer fra droppsirkelen, men Ward klarer å redde.

10.28: 2 min Vålerenga. Lindstrøm for hekting.

8.41: 2 min Sparta. Wolfe for slashing.

Godt undertall vra Vålerenga. Vi er ikke i nærheten av å få sjanser i mot

4.36: 2 min Vålerenga. Juell for high sticking.

Svak åpning på perioden fra Engas side. Åicken er konstant i vår sone.

Da er pucken droppet for tredje periode. Kom igjen nå, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 1-2. Vi har vært vitne til en veldig svak periode fra Vål'engas side. Sparta-spillere får gang etter gang stå alene foran Søberg. Vi klarer rett og slett ikke å renske foran eget bur. Generelt har det defensive spillet vært under enhver kritikk i denne perioden. Og når man da ikke klarer å score på de store sjansene sine selv, da taper vi perioden 1-2. Forhåpentligvis får vi se et skjerpet lag i 3. periode, for vi er mer enn kapable nok til fortsatt å vinne denne kampen. Skuddstatistikk 2. periode: 17-12.

18.15. 1-2. Vål'enga mister pucken i Spartas sone, Sparta kontrer og setter 2-1 i undertall. Så typisk Enga!

17.38: 2 min Sparta. Henriksen for high sticking.

14.28: 2 min Vålerenga. Fa. Gunnarsson. for interference. Veldig svak dømming!

Svakt power play av Enga. Skapte ikke en eneste sjanse i overtallet.

11.08: 2 min Sparta. Ekelund for å å holde motstanders kølle. Samtidig for Fi. Gunnarsson 10 minn for usportslig. Merkelig og veldig upopulær dømming. Power play til enga uansett.

Drøyt halvspilt periode og vi har hatt et par store sjanser begge veien. Først Sparta, før Enga fikk et par kjempesvære. Det står dog fortsatt 1-1.

På tross av et par store sjanser klarer Enga, mye takket være Søberg å ri av undertallet.

4.41: 2 min Vålerenga. Olsen for hekting.

3.27: 1-1. Veldig svakt backspill av Eidstedt som lar en bonde gå fra fra bak mål og rett inn foran Søberg. Sistnevnte er sjanseløs.

Da er vi i gang med midtperioden. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 1-0 til Vålerenga. Enga har totalt sett vært det beste laget i denne perioden og ledelsen er helt fortjent. Vi kunne fort ha scoret et mål eller to til, men også Sparta har vært farlig frempå noen ganger. Noen ganger slipper Vål'engas backer motstanderne fri helt foran buret og det har ført til et par store sjanser. Der må det strammes opp. Ellers ser det ganske så bra ut fremover på banen. Vi skaper stadig muligheter med å sette fart på skøytene, for eksempel ved Ahlholm. Ellers må det nevnes at klanen har vært svært så lydhøre i denne første perioden. Rett og slett god stemning på Furuset. Skuddstatistikk 1. periode: 12-7.

Rett før periodens slutt får Enga en kjempesjanse da Thomas Olsen kommer alene igjennom, men Ward redder.

1.13: 2 min Sparta. Osterberg for roughing. Spill 4 mot 4.

1.13: 2 min Vålerenga. Fa. Gunnarsson for slashing.

Sparta skapet et par sjanser i power play, men Søberg var på pletten. Mot slutten av undertallet fikk Ahlholm en mulighet andre veien, men keeper Ward reddet fint.

14.30: 2 min Vålerenga. Fa. Gunnarsson for interference.

Vålerenga har spilt bra så langt i perioden og er helt klart det dominerende laget.

11.03: 1-0! Tobias Lindstrøm setter flott inn en retur etter et hardt skudd fra Ahlholm. Assist også til Fi. Gunnarsson.

9.34: 2 min Sparta. Ekelund for holding.

Vålerenga rir helenkelt unna undertallet. Oppøyen så spesielt bra ut.

4.02: 2 min Vålerenga, Fi. Gunnarsson for hekting.

Jevn start på kampen, men Klanen har i hvert fall tatt skikkelig tak med godt trøkk på tribunen.

Da er pucken droppet for kveldens kamp i Intillity Forum. Kom igjen, Enga!