(c) Groruddalen.no
(© Groruddalen.no)

Vi følger kveldens kamp fra Forum live. Stavanger Oilers kommer på besøk og våre gutter er klare for å banke dem for fjerde gang denne sesongen. Her blir det action!.

Sudden:

2-3. Oilers vinner. En ny tam match fra VIF dessverre. To dårlige lag gjorde at dette ikke ble en spesielt artig match. Upresist og sjansefattig. Nå venter tur til Kongsvinger på torsdag før kamp mot Storhamar på Gjøvik på lørdag.

Ask får en stor mulighet alene med Holm, men skuddet på backhand blir for slapt.

3. periode:

Kampen går til sudden.

57:59: Våre gutter skaper heller ingenting i overtall.

55:59: 2 min Stavanger. Mostue må ut to minutter for holding. Kom igjen, Enga. Dette er muligheten!

Under fem minutter igjen av tredje periode. Akkurat nå lukter det litt sudden her.

52:54: Nytt strålende undertall.

50:54: 2 min VIF. Thomas Olsen tar en svært unødvendig tripping i offensiv sone. Nytt overtall for Oilers. Rett i forkant får Ylven en enorm mulighet, men brenner helt alene med Holm.

48:06: Meget bra undertall av VIF. Oilers skaper ingenting.

46:06: 2 min VIF. Fi Gunnarsson blir utvist for farefullt spill med høy kølle. Rotta Soares prøver å fremprovosere to min til, men klarer det ikke.

Sjansefattig start på denne perioden også. Oilers har festa et lite grep, men ingen av laga skaper de store sjansene.

Perioden er i gang. Kom igjen nå, Enga!!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 2-2. En rotete og svak periode fra Vålerengas side. Den første delen av perioden sliter vi både fremover og bakover, og slapp inn to mål etter svakt forsvarsspill. Etter dette tar Vål'enga over banespillet. Vi utligner ved Lindstrøm etter flott spill men på tross av spill 5 mot 3 i over 2  minutter til sammen klarer vi ikke å score. Det verste er at vi nesten ikke klarer å skape sjanser en gang. Det er altfor svakt! Så mye ellers er det ikke å si om denne perioden. Spenningen i kampen lever i hvert fall i høyeste grad! Nå gjelder det bare at vi skjerper oss i 3. periode og drar i land denne kampen. Skuddstatistikk 2. periode: 10-11.

Enga klarer på klassisk Enga-vis å unngå å score i 5 mot 3. Veldig svakt power play. Vi skaper en stor sjanse, men den brenner Ahlholm. Svakt av Enga i overtall!

17.04: 2 min Stavanger. For mange spillere på isen. Vi spiller 5 mot 3 i 1.24.

16.28: 2 min Stavanger. Cornet for tripping.

15.04: 2 min Stavanger. Løvlie for hekting.

13.58: 2-2! Jaa! Tobias Lindstrøm igjen! Flott spill av Mattsson og Ahlholm som spilte frem Lindstrøm. Tobbe banket pucken opp i krysset.

10.26: 1-2. Aarrgh! Igjen er det forferdelig dårlig backspill av Vål'enga. En sjøbonde for enkelt styre inn pucken rett foran Søberg. Vår back er på helt feil side av mannen sin.

9 minutter spilt av andre periode og stillingen er 1-1. Utenom scoringen til Oilers, har det skjedd svært lite farlig foran noen av målene. Fortsatt sitter sjansene langt inne i denne kampen.

Akkurat som en begynnelsen av første priode, sliter Enga med å få flyt i spillet. Vi gir bort pucken for lett og i den perioden her har vi blitt straffet for det. Opp i ringa nå, Enga!

4.10: 1-1. Svakt forsvarsspill. En bonde får dra seg altfor lett igjennom og lurer Søberg også.

2.58: 2 min Vålerenga og Stavanger. Braavold og Hoff for roughing. Vi spiller 4 mot 4.

Da er pucken droppet for midtperioden. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 1-0 til Vålerenga. Det har vært en tett og jevn periode med få store sjanser til noen av lagene. Oilers kom best i gang, men etter hvert kom Enga mer og mer med i kampen. Tobias Lindstrøm kriget inn vår scoring på en puck som ble liggende foran Henrik Holm. Veldig bra scoring av Lindstrøm, men også strålende forarbeid av Mattsson som dro seg inn foran mål og fikk spilt til Lindstrøm. Generelt bar første periode preg av at ingen av lagene ville slippe inn mål. Begge lag jobber hardt og slapp motstanderen lite til. Forhåpentligvis fortsetter Enga å være tette bakover samtidig som at pasningsspillet tar seg opp. Da blir det bra! Skuddstatistikk 1. periode: 8-11.

Enga har hatt full kontroll defensivt etter scoringen. Fortsatt skaper vi ikke så mye fremover dog. Et drøyt minutt igjen av perioden nå.

14.47: 1-0! Det er Tobias Lindstrøm som kriger pucken i mål. Veldig flott fremspill fra Mattsson. Assist også til Eidstedt.

Enga klarer å skape én god mulighet i power play. Det er Lindstrøm som er farlig frempå foran mål, men Holm avverger.

11.39: 2 min Stavanger. Forsberg for tripping.

11 minutter spilt og stillingen er fortsatt 0-0. Etter at Stavanger begynte kampen best, har det jevnet seg helt ut. Vålerenga har ikke klart å skape noe som helst ennå dog.

Vålerenga rir enkelt av undertallet. Oilers skapte ingen farligheter.

7:55: 2 min Vålerenga. Fischer for tripping.

Våre iskrigere sliter litt med å komme i gang de første minuttene her. Blir en del pucker i ingenmannsland.

Halvsjanse til Oilers nettopp. Søberg lot pucken ligge litt på streken, men en av våre backer fikk rensket pucken unna.

Da er vi i gang med kveldens match her i Furuset Forum. Kom igjen, Enga!