LIVE: Vålerenga - Frisk/Asker kvartfinale #2

(c)
(© )

Vi følger kvartfinalekamp #2 mellom Vålerenga og Frisk fra Furuset Forum. Frisk vant første kampen, så i dag trenger vi en Vålerengseier!

3. periode:

Kampen er over Vi vant 3-2!! 1-1 i kamper.

19.07: 2 min Vålerenga. Ahlholm for tripping. Vålerenga tar timeout.

Dahlberg har forlatt buret.

18.36. Timeout fra Frisk. Svært så spennende her nå!

16.20: 2 min Frisk/Asker. Andersson for holding.

Stor sjanse til Enga! Ahlholm får jobbet frem en sjanse til Ylven, men han setter pucken via Dahlberg og over.

Enga forsøker nå å spille på det sikre. Gå over rødlinja og dumpe inn pucken. Lite som skjer av sjanser. Drøyt 6 minutter igjen.

Vål'enga rir veldig greit av dette undertallet.

6.41: 2 min Vålerenga. Juell for slashing. Billig.

3.34: 3-2! Jaaa! Thomas Olsen satte inn en retur fra kort hold i power play. Assist til Lindstrøm og Ahlholm.

2.23: 2 min Frisk/Asker. Granholm for slashing.

Et par bar muligheter for Enga i power play, men Dahlberg klarer å rydde opp.

Da er pucken droppet for tredje periode. Kom igjen, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 2-2. Frisk har kjempet seg tilbake i kampen, mye på grunn av elendige dommere og på grunn av udisiplinert spill fra Vålerengas side. Temperaturen har vært enda høyere i denne perioden enn i første periode. Dessverre har man ikke voksne dommere som klarer å dømme for det som faktisk skjer, men gir i stedet utvisninger på bagateller og overdrevne fall fra Frisk-spillere. Enga har dog ikke klart å være kalde nok i hodet og er derfor medskyldige i de mange utvisningsminuttene de har dratt på seg. Frisk har tydeligvis dratt fordel av de mange oppholdene i spillet og har klart å score to ganger. Enga har også hatt et par gode sjanser, men har ikke klart å utnytte dem. Det er i hvert fall duket for en spennende tredje periode. Skuddstatistikk 2. periode: 12-17.

20.00: 10 min Vålerenga. Csisar for usportslig oppførsel. Personlig.

19.33: 2 min Frisk/Asker. Ødegaard for holding.

Frisk har bitt seg fast i Engas sone de siste minuttene. Akkurat nå sliter Vål'enga med å få tak i kampen igjen.

15.05: 2-2. Aargh! En bonde skyter fra skrått hold og en annen bonde styrer pucken inn. Vi er like langt i Furuset Forum.

Vålerenga får deretter en sinnsyk sjanse i spill 4 mot 5. Gunnarsson kommer alene mot Dahlberg, men avslutningen er for svak. Der skulle det stått 3-1.

9.23: 2-1. Det måtte selvsagt bli mål i spill 5 mot 3. Hayes var målscorer. Møkk!

8.14: 2 min Vålerenga. Nordin for boarding. Helt uforståelig! Dommerne er i ferd med å hjelpe Frisk tilbake i kampen med sin udugelige dømming.

8.14: 2+2 min Vålerenga. Knutsen for slashing og roughing.

7.15: Ny slåsskamp i Furuset Forum. Også denne gangen med Ylven og Ødegaard først. Kåsastul kastet seg så inn og endte med å bli sendt i isen etter en skikkelig knockout fra Ylven.

5.10: 2 min Frisk/Asker. Hayes for slashing. På tide etter at dommerne overså flere klare Frisk-utvisninger.

3.49: 2 min Vålerenga. Aspehaug for boarding. Litt merkelig.

Ingen klarte ikke å skape så mye i power play. Frisk har fullt lag igjen.

0.15: 2 min Frisk/Asker. Hayes for holding.

Da er vi i gang med midtperioden. Kom igjen Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 2-0 til Vålerenga. Etter en litt nølende start på perioden, tok Vål'enga bare mer og mer over. Det var to flotte mål vi har vært vitne til i den første perioden. Vi scorte til og med i overtall! Perioden for øvrig var preget av høyt tempo og høy intensitet. Rett og slett skikkelig sluttspillhockey! I tillegg til slåsskampen mellom Ylven og Ødegaard var det mye skubbing og gruff mellom spillerne, for ikke å snakke om at det haglet med meldinger. Forhåpentligvis klarer Enga både å opprettholde intensiteten og kvaliteten utover i kampen. Starten er i hvert fall lovende. Skuddstatistikk 1. periode: 15-6

14.18: 2-0! Fantastisk blindpass fra Gunnarsson til Rasmus Juell rett foran mål. Han setter pucken i nettaket! Assist også til Trygg.

13.06: 2 min Frisk/Asker. Christiansen for tripping.

9.19: 2 min Vålerenga. Salo for interference. Veldig billig!

8.42: Så byr Laumann Ylven og bonden Ødegaard opp til dans, Begge blir belønnet med jubel og 2+2 minutter.

8.05: 1-0! Tobias Lindstrøm banker inn pucken etter strålende jobb av Gunnarsson langs vantet! Assist også til Ylven.

Vål'enga klarer å ri undertallet på tross av noen gode muligheter for Frisk.

5.48: 2 min Vålerenga. Juell for boarding.

Lagene har følt på hverandre de første minuttene av kampen. Ingen store sjanser, men tempoet i starten har i hvert fall vært høyt.

Pucken er droppet for kveldens kamp. Kom igjen, Enga!