Vi følger kveldens kamp fra Forum live. Frisk Asker kommer på besøk og våre gutter er klare for å banke dem skikkelig. Her blir det action!

3. periode:

Kampen er over. Vålerenga vant 4 -3 etter å ha ligget under 0-3! For en kamp!

19.44: 2 min Frisk. Nunn for hekting.

23 sekunder igjen og dropp i Engas sone. Frisk har tatt ut keeper. Spiil 5 mot 5.

19.02: 2 min Frisk. Pageau for tripping. Tar Oppøyen som hadde kommet til å satt pucken i det tomme buret.

Det er 2.08 igjen og Frisk har bedt om timeout. Veldig spennende her nå! Kom igjen, Enga!

Vålerenga klarer å ri av undertallet. Ber om timeout umiddelbart etterpå. Det er 4.45 igjen.

12.56: 2 min Vålerenga. Csiszar for high sticking. Veldig unødvendig av vår kaptein.

12 minutter spilt av 3. periode og Vålerenga har dominert totalt. Skuddstatistikken så langt i perioden er 10-0! Nå gjelder det bare å holde konsentrasjonen oppe.

9.52: 4-3!! Vålerenga har snudd kampen og er for første gang i ledelsen! Det er Martin Laumann Ylven som løfter pucken opp i taket bak Dahlberg! Assist til Ahlholm og Øksnes.

8.11: 2 min Frisk. Andresen for holding.

6 minutter spilt og Enga hadde nylig en kjempesjanse til å gå opp i ledelsen. Laumann Ylven kom helt alene med keeper, enn klarte dessverre ikke å overliste Dahlberg.

0.25: 3-3! Yes! Det er Tobias Lindstrøm som får satt inn pucken bak Dahlberg. Pasning fra Ylven. Vi har hentet opp 0-3 til 3-3!

Da er vi i gang med 3. periode. Kom igjen, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 2-3. Vålerenga vant denne perioden 1-0 og er for fullt med igjen i kampen. Denne perioden var et stort steg fremover sammenlignet med den første. Det skulle ikke så mye til heller. Shampo betegnet den første perioden som den dårligste vi har gjort i år. 2. periode ble derimot preget av et Vålerengalag som dominerte banespillet og styrte kampen. Dessverre er vi fortsatt for lite giftige foran keeper Dahlberg og skaper for få store sjanser i forhold til spillet, men vi fikk i hvert fall en redusering. I tillegg hadde vi et par bra muligheter til. Nå gjelder det bare å fortsette den positive utviklingen i neste periode, så skal det være gode muligheter for fortsatt å kunne vinne kampen. Kom igjen, gutta! Dette skal vi snu! Skuddstatistikk 2. periode: 15-5.

Det var en veldig fortjent redusering. Vålerenga har dominert banespillet totalt i 2. periode.

14.04: 2-3! Ja! Nå er vi for alvor tilbake i kampen! Det er Jonas Oppøyen som scorer på en retur. Assist til Aspehaug.

Halve andre periode er nå spilt og stillingen er fortsatt 1-3. Vålerenga har i hvert fall kommet langt mer med i kampen enn i første periode. Dessverre sliter vi så langt med å være giftige nok foran Frisks mål, men det begynner i hvert fall ¨nærme seg noe.

7.19: 2 min Frisk og Vålerenga. Saponari for diving. Eidstedt for krysstakling. Pinlig affære fra Frisk-spilleren og det er ikke første gangen i kveld. Spill 4 mot 4.

Svakt power play fro Vålerenga. Vi klarer ikke å skape en eneste skikkelig sjanse.

2.16: 2 min Frisk. Geheb for slashing.

Da er pucken droppet for andre periode. Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 1-3. Det har vært en veldig svak periode av Vålerenga. For det første har vi ikke klart å holde oss unna utvisningsboksen og for det andre har vi sluppet Frisks spillere altfor lett igjennom. Når vi i tillegg heller ikke er spesielt giftige selv når vi har muligheten, er resultatet 1-4 så langt relativt rettferdig. Den første halvdelen av perioden var helt skandale, mens vi for så vidt har vært det førende laget den andre halvdelen. Nå må vi skjerpe oss skikkelig, spesielt i forsvarsspillet, så kan absolutt det her fortsatt gå veien. Dette Frisk laget skal det være mulig å slå. Vi må bare begynne å vinne duellene for vårt eget mål. Igjen en gjentakende utfordring denne sesongen. Skuddstatistikk 1. periode: 4-10.

17.50: 2 min Frisk. Krogdahl for holding.

15.48: 1-3!. Endelig sitter den for Vål'enga. Det er Rasmus Juell som blir flott spilt igjennom av Øksnes. Han bruker farten sin og scorer på andre forsøk. Assist også til Søberg.

14.37: 2 min Frisk. Foster for tripping.

Etter at Enga kom tilbake i overtall igjen klarte de å skape et par farlige sjanser uten å få uttelling. Avslutningene er rett og rett ikke gode nok. Noe som har vært et problem hele sesongen.

10.10: 2 min Vålerenga. Ahlholm for tripping. Så lenge fikk vi være i overtall...

9.48: 2 +2 min Frisk. Pageau for high sticking.

9.39: 0-3. Fy faen så ræva Vålerenga er nå! Helt horribelt forsvarsspill. Vi henger ikke med i det hele tatt og blir total utspilt. Nå må vi faen meg våkne!

8.06: 2 min Frisk og Vålerenga. Saponari og Csiszar for roughing.Spill 4 mot 4.

6.25: 0-2. Nå må vi skjerpe oss her. Veldig enkel scoring fra Frisk. Ikke bra forsvarsspill eller keeperspill.

3.38: 2 min Vålerenga. Juell for charging. Mange utvisninger på våre gutter i starten her.

2.14: 0-1. Frisk scorer akkurat i det de to første utviste spillerne kommer innpå igjen. Tøff start for våre iskrigere.

1.17: 2 min Vålerenga. Ask for krysstakling.

0.11: 2 min Frisk og Vålerenga. Ødegaard og Laumann Ylven for roughing. Spill 4 mot 4.

Da er pucken droppet for første periode. Kom igjen, Enga!