(© EspenB)

Vi gir deg alt. Fordi du fortjener det!

Følg utviklinga i kampen her.

Periode 3:

Vi klarer det ikke. Tiden renner ut og vi går på et forsmedelig tap. Dette er den siste kampen i Forum før ribba skal til pers, så vi ønsker dere som klarer å lese en usedvanlig god jul.

20:00 Det er over. Seiersrekka er brutt fordi vi begynte å spille skikkelig hockey for sent.

18:32 MÅL!! Søberg har gått og Lindstrøm setter pucken 3-4! Juell og Fischer med assists

18:00 2 mini gjen. Søberg har ikke gått ut ennå.

17:00 Tre minutter igjen (jeg er ganske god i matte altså)

16:30 diger sjanse til Vålerenga og skudd i stanga rett etter.

16:00 4 minutter igjen

15:00 Vi har 5 minutter å sette to pucker på.

14.10 MÅL!! Vi reduserer til 2-4. Lutcke må se på på video før han tror det. Målscorer var forøvrig Thomas Olsen, assists til Gunnarsson og Ahlholm.

13.35 2 min Sparta for tripping

13:00 Vålerengadominansen fortsetter, men mål? Neida, vi driver ikke med det i dag.

09:00 Vålerenga har satt inn et ekstra gir og kjører over Sparta nå. Ingen mål, dog.

07:45 Sparta fulltallig. Bra PP av oss, men ingen scoring.

05:45 2 min Sparta for høy kølle.

01.50. Vålere ga har fullt lag, men gir samtidig bort ei kasse. Håpløst! 1-4

Vi er i gang igjen i Furuset Forum. De neste 20 minutta avgjør om vi reiser hjem til hvert vårt med smil eller furteleppe. Klarer gutta å snu det?

Periode 2:

Vi henger ikke helt med Sparta så langt i kampen. De er hakket bedre enn oss i alle spillets faser og da klarer ikke vi å produsere det vi skal. De vinner skuddstatistikken 15-8 og perioden 2-0. Om ikke vi går gira opp i den siste perioden stopper seiersrekka i kveld.

Det er synd, så vi drømmer om at gutta kommer inn på isen om litt og leverer fra øverste hylle. Vi veit dem kan!

Perioden er over. Sparta starter 3. periode med 43 sekunder i overtall.

18.43 2 min Vålerenga. Braavold setter seg for interference.

15.58 Sparte øker til 1-3. Vi er fullstendig utspilt og de får sette den i åpen kasse. Roest igjen. Nå må gutta våre på jobb!

12.51 2 min Vålerenga. Oppøyen for tripping

12.16 Sparta fulltallig. Fortsatt 1-2. Vi skapte endel sjanser, man klarte ikke å sette pucken.

10.16 2 min Sparta.

10:00 Vålerenga vasker frem noen sjanser, men Sparta er heller ikke ufarlige. Mer gøy å se denne perioden enn den forrige, selv om vi ligger under per nå.

7.58 Vi er fulltallige, fortsatt 1-2.

5.58 2 min Vålerenga. Juell, for slashing.

Det er spilt 05.47 av perioden.

Vi har ligget i knalhard krig med pressenettet i Forum og ser ut til å ha vunnet. Om det er kampen eller hele krigen er uvisst, men vi er i alle fall online igjen. I mellomtiden har Sparta scora og leder 2-1. Bovim med gållen.

Pucken er droppet, perioden er i gang og vi krysser alt vi eier og har for at vi fester grepet om kampen og kjører over bønda fra "hockeytown"

Periode 1:

Perioden er over og vi går til pause og er like langt. Ikke veldig gnistrende av noen lag, men Sparta har vært meget sikre bakover så vi har slitt med å komme gjennom til avslutninger. Skuddstatistikk 8-10.

La oss håpe vi finner veien litt lettere i neste periode. Denne kampen er helt åpen og kan gå begge veier.

19.11 MÅL!! Vålerenga utligner i PP ved Rasmus Juell Assist Spaberg Olsen. Deilig!

Spilt 17.55 2 min på Sparta. Tommy Kristiansen  for holding.

(Vi ble pølma ut av nettet på Forum så det ble litt smalt med oppdateringer i en periode, Sparta red bla av en 2-minutter)

11.55 Vi er fulltallige uten at Sparta har klart å skape noe som helst.

09.55 2 min Vålerenga. Øksnes setter seg for å holde kølla.

04:34. Sparta scorer og leder dermed 1-0. Roest.

2.30: Litt kjedelig åpning på kampen. Lite sjanser foran måla så langt.

Kampen er i gang!

Før kampen:

Vålerenga med en fantastisk form tar i mot sølvplasserte Sparta i kveldens kamp. Vi jager vår åttende seier på rad og nedsablet Kongsvinger med 7-1 på torsdag.

Sparta er inne i en liten bølgedal og står med to tap på de fem siste.

Det er altså middelhavsfarer i fryktinngytende form mot vaklende topplag.

Vi får se hvordan det går. Vi Håper å ta dem, som vi gjorde i forrige møte. Vi har det inne.