HockeyLive: Vålerenga - Manglerud Star

(c) EspenB
(© EspenB)

Den femte runden går av stabelen og vi møter M/S. Kanskje blir det poeng denne gangen.

3 PERIODE:

Nok et tap er et faktum. Skal det ingen ende ta?

Her skulle jeg hatt en fin og lun oppsummering av kampen, men jeg gidder ikke. Jeg gidder faen ikke.

Beklager.

Kamp over.

19.53 Ny scoring i åpen kasse. M/S opp i 5-2.

18.31 M/S setter den i åpen kasse. 2-4. Nå er det over.

Vålerenga tar Time out med 1. 53 igjen på klokka. Søberg setter seg.

18:00 Det er to minutter igjen av byderbyet. Fortsatt 2-3

15.37 Helvete er løs og M/S scorer sitt tredje for dagen. 2-3

15.10 Vi er inne i de siste 5. Får vi en avgjørelse eller blir det forlengning?

14.00 Ingen scoring i PP - M/S fulltallig.

12.00 2 min på M/S for slashing. Kom igjen nå Enga!

09.25 Lite å melde nå, det bølger frem og tilbake uten de store sjansene til noen.

05.00 De første fem i siste 20 er forbi. Vi vil mest utpå her nå, kan det gå?

02.16 Stor sjanse til oss, men vi får ikke styrt puck i nett.

Den siste perioden er i gang i Furuset Forum. Det står 2-2 og alt kan skje. Alt!

2. PERIODE:

Periode over. Vi prøver og prøver uten å få til det forløsende skuddet som åpner kampen igjen. Etter 16 minutter får vi endelig hull på byllen i PP. Ask setter puck. Så går det halvannet minutt og vi utligner M/S sin ledelse ved Øksnes.

Måtte dette være proppen i ketchupflaska som endelig har løsna og at måla triller inn i siste periode. Om vi ikke har dem helt på gaffelen ligger de i allefall klare på tallerkenen.

Kjør på i 3. periode nå Vålerenga!

17.35 MÅL! Det står 2-2 i Forum! Øksnes setter den etter assist av Csiszar og Spaberg Olsen. Deilig!

16.17 MÅL! Endelig sitter den, og vi reduserer til 1-2. Vi klarer å utnytte powerplayet og får satt puck! Scoring ved Ask, assist Ahlholm og Lindstrøm.

15.55 2 min på M/S. 6 spillere på isen.

13.20 M/S rir av vårt overtall.

11.20 2 min på M/S. Høy kølle.

10:00 Halvveis i perioden, skudd 6-4 i vår favør. Fortsatt to i sekken og ingen fremover.

06.55 Gode sjanser til oss, men pucken vil ikke inn. Ikke nå heller.

04.40 M/S med skudd på innsiden av stolpen, men den spretter ut igjen bak Søberg.

03.10 M/S setter sitt andre for kvelden. 0-2. Dette er ikke mye gøy.

02:00 Vi åpner denne perioden vesentlig bedre enn den forrige. Ikke uttelling ennå, dog.

Perioden er i gang. Vi håper den bærer bud om bedre tider.

1. PERIODE:

Periode over. M/S leder 1-0 i Forum. En fartsfylt periode der vi absolutt har våre sjanser til å score, men vi er for unøyaktige i avslutningene våre. De setter sin i undertall, og det skal jo ikke skje. Jeg tror denne kampen har flere mål i seg, og jeg håper vi klarer å være såpass kalde foran kassa at vi setter noen av sjansene våre.

Skuddstatistikk 6-12.

19.00 Mye køl og rør nå. Det er bra tempo i kampen, men det ser ut til at tempoet er litt for høyt for begge lag.

14.31 Gode sjanser begge veier, vi burde hatt to mål nå. Likevel står det 0 i protokollen.

11.36 Vi er over halvveis i perioden og skuddstatistikk er 4-6.

09.36 M/S scorer i undertall. 0-1

09.22 2 min M/S Thoresen for holding.

08.49 Vi rir av utvisninga.

06.49 2 min  Vålerenga. Aspehaug for slashing.

04:55 De første fem har vi ikke skapt noen verdens ting. M/S med klart overtak så langt. Vi har ikke sluppet inn noe ennå, det er da noe!

01:30 Kampen starter med kanonade mot Søberg. Han har imidlertid ingen problemer med å feie puckene unna.

Pucken er droppet, kampen er i gang. Kom igjen nå Enga!