Enkel seier i Furuset Forum

(c) Klanen
(© Klanen)

(4-1) Vålerenga tar med seg tre fortjente poeng etter å ha slått svake Stjernen. Deilig!

Vålerenga vinner fullt fortjent. Stjernen er såpass svake at de ikke har noe som helst å gjøre i et sluttspill i år. Med seier her ville de vært rett bak Lørenskauen, men det virker som de ikke evner og makter å få til noe.

Vi gjør som vi vil på en dårlig dag, for vi var ikke noe gode vi heller, men vi var hakket bedre enn tannløse Stjernen. Det sagt, kunne resultatet vært annerledes om ikke Søberg hadde rydda opp i de få blemmene spillerne våre hadde bakover. Vi er langt unna sluttspillformen alle håper på i dag.

Vi vinner fortjent, og det er deilig! Så får heller storformen og feinschmekkeriet komme når det er sluttspilltid. Håper jeg, da..

Under finner du vårt livereferat.

Periode 3:

Kamp over!

59:33 MÅL! 4-1 Teknisk mål etter at Stjernen feller Spaberg Olsen som er alene gjennom på åpen kasse. Oppy får assist.

58:47 Søberg viser hvordan snap-hansken skal brukes. Fortsatt 3-1

58:25 Stjenens keeper blir igjen i boksen. De spiller 6 mot 5.

58:25 Stjernen tar timeout. Det kommer ikke til å hjelpe en dritt!

58:10 Ylven alene med keeper, men han fikk akutt strøm i hanskene. Fortsatt 3-1

56:35 MÅL! 3-1! Oppy gjør ingen feil og lurer pucken inn i keeper venstre hjørne. Nydelig!

56.35 Straffe til oss

56:00 Stjernen har mye puck nå, vi henger litt etter

54:00 Nå har det skjedd noe utpå her. Tempoet har gått opp igjen og da er det straks mye mer som skjer. Spillet bølger frem og tilbake - men de store farlighetene uteblir.

50:55 Vi er fulltallige!

50:00 Det er 10 minutter igjen av kampen. Vi forsøker å holde Stjernen unna i undertallspill og det funker bra så langt.

48 55. 2 min Vålerenga Lyngset for interference

48:31 Det seiles rundt på skøyter, men det spilles ikke noe særlig. Det fyrews av lomper i ny og ne, men farlig blir det ikke foran noen av keeperne.

45:00 Perioden preges av svakt tempo. Ser ut som om Stjernen ikke ønsker å spille sluttspill i år, for vi er fortsatt det førende laget. Kanskje de rett og slett ikke er bedre?

41.45 Skudd fra blå. Stjernens keeper har ingen problemer med å redde, udekka som han er.

40:00 De siste 20 spennende minuttene er underveis. Vi har ledelsen og ingen skal få stoppe oss nå. I alle fall ikke Stjernen. Heia VIF!

Periode 2:

Perioden er over. Vi leder også etter denne perioden. Vi er disiplinerte, men tempoet er såpass svakt at det er lettere å ikke pådra seg utvisninger enn når alt går fortere.

Vi glipper bakover tre ganger, men Søberg tar to av de tre. Kampen er helt åpen, og jeg ønsker meg litt mer intensitet fra Vålerenga i den siste perioden. Da vinner vi.

Stjernen har en del å spille for, de ligger på den pinlige 9. plassen som gir kvallk i stedet for sluttspill. Lørenskauen ligger like foran så Stjernen kommer til å kjøre hardt de neste 20. Skuddstatistikk 8-5.

38:16 God redning av Søberg etter en glipp blant våre bakre menn. Stjernen presser på for å få en utligning nå.

35:46 2 mot 1 foran Stjernes keeper, men Ahlholm skyter i nettveggen. Synd!

32:07 MÅL! 2-1! Vi får pirka inn pucken ertter en retur fra Stjernes keeper. Det er viktig å ha folk foran kassa og her gjorde Spaberg Olsen en framifrå jobb. Assists til Braavold og Aspehaug. Deilig!

31:25 Stjernen alene med Søberg, men Søberg har få problemer med å stoppe skuddet.

30:00 Vi er tilbake til at det ikke skjer spesielt mye, så vi benytter anledningen til å ønske Thomas Olsen god bedring etter ankelbruddet i forrige kamp. Vi gleder oss å se deg tilbake neste sesong, Thomas.

27:31 1-1 Stjernen utligner. Den bør Søberg ta, men det er mulig han ikke ser utgangen på lumpa. Faen ass.

26:26 Avslutning til oss. Helt udramatisk siden puck går rett på keeper.

25::07 Litt smågruff utpå der, men ikke nok til at dommer gidder å sende i fryseboks.

23:25 Ylven frempå ett par ganger uten uttelling. 1-0

22:00 Perioden starter som den første. Lav intensitet og dårlig tempo.

20:00 Vi er i gang igjen her i Furuset Forum. Måtte målene til Vålerenga bli tallrike som sandkornene på sandstranda på Ingierstrand!

Periode 1:

Perioden er over. Et eneste langt gjesp til vi får en mann i fryseboksen og likevel klarer å sette pucken i nota til Stjernen i undertall. Kampen tar seg opp i tempo og intensitet etter det. Ser ut til at Vålerenga takler tempoøkninga best for Stjernen er stadig på etterskudd nå. Godt med en pinne i pluss før vi skal inn i den (for oss) ofte vanskelige andre perioden. Ser veldig bra ut så langt, vi nekter dem rom bakover og da er vi veldig vanskelige å score på. Skuddstatistikk 10-9, men veldig få av de skudda har vært farlige - det gjelder begge sider av isen.

16:27: 2 min Stjernen, Pedærssen for tripping.

15:00 Kampen har tatt seg opp. Det er mer gøy å se hockey når Vålerenga scorer altså. Og tempoet er opp tre hakk i tillegg.

13:31 Ahlholm med en backhandsuser, men keeper får avverga.

11:52 MÅL! Vi scorer i undertall etter at Sjernen er er sloppy på vår blå. Deilig! Målscorer er Oppy -  rett i krysset etter assist fra Fillip Gunnarsson. 1-0 til vårs!

10:10 2 min Vålerenga. Lindström for holding.

10:00 Halvveis i perioden. De tre Stjernensupporterne er musestille. Det er hjemmesupporterne også. Ikke en jævla sang så langt, det er ikke Vålerenga verdig - er vi så daue?

07:00 Hadde det vært litt mer behagelige seter på pressetribben i Forum hadde vi duppa av.

05:00 Vi har klart å legge et visst press på Stjernen uten å komme til de helt store farlighetene.

03:27: Vi har avslutning! Fortsatt 0-0

03:00 Spilt tre minutter uten at noen av laga har skapt noe som helst.

Søberg er tilbake i buret for oss i dag. Var sjuk forrige kamp, det er godt å se ham frisk og rask i igjen.

00:00 Pucken forlater fingrene til dommer for første gang i denne kampen og faller som i sakte kino ned mot isen, vi er i gang, dere - vi er i gang!