Endelig seier til Iskrigerne!

(c) JES Photography - Jarl Erik Sandberg
(© JES Photography - Jarl Erik Sandberg)

Vålerenga 5 - Stjernen 1, En deilig, deilig seier i Furuset Forum i kveld. Sesongens første trepoenger er omsider et faktum.

Stjernen hadde ingenting, vi hadde alt!

Dette fortjente Vålerenga noe så inni granskauen etter å ha jobba og slitt uten resultat i alle kamper siden seriestart. Det er bare bortekampen mot Sparta vi har vært dårlige. Marginer må med i hockey og i dag var de med oss igjen.

Nå strutter vi av selvtillit før bortekampen mot Stavanger Oilers på lørdag. Kan det gå der borte? Tar vi to på rad?

Under finner du vårt livereferat.

PERIODE 3:

Kamp over. Sesongens første seier er et faktum!

17. 38 2 min Vålerenga. Vår nye venn Eidstedt for boarding.

17.00 Upåklagelig stemning i Forum med tre minutter igjen av kampen. "Øl og vold" runger fra tribunene.

15.48 Det skjer rare ting foran Stjernes innbytterbenk og det deles ut 2 minutter til hvert lag. Lindstrøm setter seg for oss. Begge fikk for roughing.

12.26 Nytt powerbreak etter at Søberg har lite problemer med å redde en sprettpuck.

09.23 Powerbreak igjen. Vi er nesten halvveis i perioden og kampen er i realiteten over. Stjernen har ingenting å svare med og våre gutter slipper ikke denne seieren. Ikke for alt i verden.

06.14 MÅL!! IGJEN!! 5-1! Dette er hockeyskole. Klasseeksempel på angrep. Ahlhom putter etter nydelig forarbeid av Lindtrøm og pasning av Ylven.

04.20 Vi fortsetter å trøkke på. Gutta kan gjøre dette til en vane igjen. Advarsel, Enga er tilbake!

02.04 MÅL!! Vi går opp i 4-1 etter at Gunnarsson setter den mellom bena på keeper, hans andre for kvelden. Assist til Oppøyen og Øksnes.

Puck møter is for første gang denne siste perioden og vi er i gang igjen. Måtte ledelsen holde kampen inn!

PERIODE 2:

Midtperioden er over. Vi har vært totalt dominerende i perioden og har også klart å finne hverandre i de rette posisjonene foran Stjernen sin kasse. Sånn blir det mål av og vi vinner midtperioden 2-0. Med 3-1 etter to av tre perioder er det ingen grunn til å prøve å trygge noe som helst, men vi må kjøre på videre for å ta dette helt hjem. Skuddstatistikk 12-5

18.23 Heller ikke denne gangen klarer vi å profittere på overtallet. 3-1

16:23 2 minutter på Stjernen. Slashing.

15:00 Et særdeles svakt powerplay gir oss ingen verdens ting.

13:00 2 minutter på en Stjenebonde. Hooking.

11.04 MÅL!! 3 føkkings 1! Nå løsner det for våre menn! Gunnarsson setter den etter assists av Sommer Nielsen og Oppy!

Vi har passert halvveis og storkoser oss i Forum. Vålerengaledelse er ikke ofte hittil i årets sesong.

07.15 MÅL!! Vålerenga tar en deilig, deilig ledelse med en rakkarökare. Thomas Olsen putter. Assist til Csiszar og Spaberg Olsen. Vi nyter den! 2-1!

05.00 De første fem av midtperioden har gått. Det er stillingskrig og ingen klarer å presse det andre laget nok til å sette puck.

01.45 Digre sjanser til Stjernen da vi ikke henger med bakover, men fortsatt 1-1

Vi er i gang igjen her i Furuset Forum.

Det er flere tilskuere på tribunen enn det har vært i de siste kampene, og jammen er det litt trøkk i de som åpner kjeften for å støtte laget sitt også. Til tider er det riktig så koselig her.

PERIODE 1:

20.00 Perioden er over. Den ender 1-1 etter av Vålerenga har vært det beste laget. Skuddstatistikk 9-7. Vi sliter litt med å sette hverandre opp i de gode posisjonene såde helt store avslutningene har vi ikke klart å skape. La oss alle be om at det løsner i andre periode.

Stjernen er atter fulltallig.

17.17: 2 min Stjernen. En bonde får for høy kølle.

16.12 MÅL!! Vi utligner etter gnistrende angrepsspill. Deilig! Lindstrøm putter. Assist til Ylven og Ahlholm. Førsterekka er på jobb!

14.26: Kjempesjanse til Vålerenga, men vi klarer ikke å pirke den inn. Fortsatt 0-1

12.20: Mye kål og potitter i Forum nå. Det bølger frem og tilbake helt uten at det skjer noe.

09.02 Powerbreak for å tilfredsstille de som betaler for drifta til TV 2. Stjernen mer med etter scoringa på det som aldri skulle vært straffe.

04.10 Straffe til Stjernen. Den setter de mellom bena på Søberg og det står 0-1. Nedtur.

03:38 Vålerenga kjører dette fullstendig. Stjernen er knapt borti puck, men det står 0-0

01:28 Vålerenga får straffe, men vi setter jo ikke den. Fortsatt 0-0. Oppøyen klarte ikke å overliste keeper.

Laumann Ylven har glemt å feste hjelmen, men dommer var raskt fremme og henta den for ham. Kjernekar.

Pucken er droppa og kampen er i gang. Kom igjen Enga, gjør oss stolte!

FØR KAMPEN:

Klanens Webradio sender dessverre ikke kampen i dag.

Thomas Olsen spiller sin kamp nummer 100 for oss i dag, og mottar fortjent hyllest før kamp. Vi gratulerer.

Nyervervelsen Axel Eidstedt fra Sverige ventes å debutere for oss. 22-åringen har to sesonger bak seg i SHL og ventes å tilføre forsvaret vårt mye.

Oppøyen er meldt spileklar og også Stene er tilbake i dag.

Tallak Lyngset står over kampen grunnet karantene. Han soner den første av to kamper etter matchstraff sist.