2018 starta med seier!

(c) EspenB
(© EspenB)

Vålerenga vant komfortabelt mot Strømmen i ettermiddag.

Den først treningskampen i 2018 er historie. Som seg hør og bør var det en rotete kamp prega av personlige feil hos begge lag. Vi er tross alt i januar. Vålerenga var det førende laget hele veien (selv om noen inkompetente mener Strømmen var best i første omgang, vi objektive i Klanen.no har selvfløgelig alltid rett.) Seieren er på ingen måte for stor.

Jeg lurer egentlig på  hva trenerne får ut av sånne kamper, der man bytter hele laget midtveis i kampen, men jeg er jo et vanlig kålhue så det er vel ikke så rart.

Vi har to nigerianske prøvespillere på besøk om dagen og han ene leverte to scoringer. Han andre spilte ikke kampen. Spennende å se om vår effektive venn Peter Michael  får seg en kontrakt. Tilbakemeldingene fra treningsfeltet er gode de også. Ryktene skal ha det til at det kommer ytterligere to nigerianere på prøvespill også.

Alt i alt en grei gjennomkjøring mot OBOS-motstand foran 302 tilskuere en kald januarfredag. Vi lever godt med det.

I morgen setter spillere og støtteapparat kursen mot La Manga og skal ha treningsleir der nede. De møter Silkeborg, CSKA Moskva og et sveitsisk lag med masse x`er i.

Vi ønsker lykke til og gleder oss allerede til 2. februar. Da møter Vålerenga Kristiansud i Vallhall 12.45.

Under finner du vårt livereferat. Er du smart starter du nederst og leser deg oppover.

Andre omgang:

45 Kampen er over. I år så tar vi alt. ALT!

41 Corner til oss. Resultatløs.

39 Halvslapp avslutning fra oss. Strømmens keeper har ingen problemer med å holde den. Michael scorer altså ikke på alt.

39 Han overlever! Oppe og går for egen maskin, men forlater banen.

38 Strømmen har en skada spiller og vi håper han kommer seg på beina igjen. Selvsagt, noe annet skulle tatt seg ut!

35 min Målrushet ser ut til å være over. Intensiteten har falt betraktelig. Lunt det.

31. Finne med skudd som stryker stolpen. Fortsatt 3-0.

30 MÅL! 3-0. Vår nigerianske prøvespiller er effektiv og scorersitt andre for dagen. Det renner inn bak Strømmens keeper nå.

27 MÅL! IGJEN! Vålerenga går opp til 2-0 og vår bergenske venn Bård Finne pirker inn kula.

24 MÅL! Vålerenga tar ledelsen 1-0 ved Peter Michael - en prøvespiller - og han setter en nydelig heading helt utagbart nede i hjørnet for keeper. Deilig!

23. Forsatt 0-0 og det ligger ikke noen mål i lufta heller, akkurat.

21 min Massebytte på Strømmen, og vi bytter litt vi også. Helt bingo hvem som kom inn nå, føler jeg.

18 Skudd fra oss, men utenfor.

17 min Vålerenga spiller seg gjennom men sistetouch blir litt hard og keeper får snappa ballen før vår angriper. En av de nigerianske prøvespillerne, tror jeg.

13 Laga klarer ikke å skape noe, Strømmen skaper ikke noe mest, så Vålerenga har ball.

10 Mye rot og rør uttpå matta nå. Ikke så rart kanskje, det er jo to nesten helt nye lag som starter omgangen.

09 min Begge er oppe igjen og shaker hands.

07 to spillere skaller og blir liggende nede. En blå og en grå.

05 Gult kort til Vålerengas nr 18 Borcjgrevink etter en noe drøy takling.

03 min Corner til Vålerenga, Strømmen klarerer

02 Strømmen brøler på straffe men må nøye seg med corner. Den er resultatløs.

Kampen er i gang igjen.

Vålerenga har bytta alle unntatt Näsberg og keeper Klasson. Strømmen har bytta en drøss de også. Jeg har ikke oversikt - og det er jeg som er speaker! :-o

Første omgang:

Vålerenga med et klart spillesmessig overtak, men veldig farlige sjanser kan vi nok ikke skryte på oss. Nå skal hele laget til Enga (minus keeper Klasson og Ivan Näsberg byttes i pausen. Nye menn, nye sjanser.

45 Pause

44 Nouri dro av et skudd "fra flere hundre meter" og det stryker krysset til Strømmenkeeperen. På feil side, dog.

41 Corner til Vålerenga. Ejuke er inne på banen igjen. Strømmen klarerr corneren. Igjen.

39 Ejuke hinker av, intet bytte foreløpig

37: Alle sjansers mor til Strømmen, men det hjelper lite, det står fortsatt 0-0

35 Strømmen mer med nå (les: får låne kula)

32 min Frispark til Strømmen på 24, 17 meter. Får to cornere ut av det, men de er resultatløse.

30 min. Diger sjanse til Strømmen. Innlegg fra siden ,men ingen når frem til kula.

28 min Skudd fra Ejuke, rett på keeper.

23 min Skade på en Strømmenspiller, Tror det er Achrifi. Hinker av og inn kommer Mathias Blårud, den tidligere Vålerengaspilleren.

20: Corner til Vålerenga. Den tredje i omgangen. Strømmen klarerer enkelt.

19. Azemi, Jukle og Nouri kombinerer fint på høyrekanten, men keeper redder skuddet til Nouri.

18 min. Juklerød drar seg inn fra kanten med kula og sikter på lengste kryss. Treffer dog nærmere cornerflagget. Fortsatt 0-0

15 min. Kvarteret har gått, vi er best og har hatt den største sjansen men det står fortsatt 0-0.

12 min. Vålerenga styrer alt nå. Setter press på Strømmen. Får corner og men midtstopper nikker kula vekk.

11 min Ejuke med skudd fra 18, 23 meter. Laaaangt utenfor.

10 min. Nydelig angrep av Vålerenga, er alene med keeper etter TikiTaka, men keeper redder mesterlig.

8 min. Corner til Vålerenga. Strømmen klarerer.

7 min:Strømmen best i gang, mest grunnet personlige feil hos oss.

5 min. Krisepasning bakover hos oss, men Strømmen klarer ikke å utnytte muligheten.

2 min: Litt nølende start på begge lag. Ser ut til at begge prioriterer pasningspill på tvers..

Kampen er i gang.

Før kamp:

Klubben streamer kampen, så klikk deg inn på vif-fotball.no for link om du har mulighet til å se.

Årets første treningskamp, vi får debuten til Sam Adekugbe og nå er Nouri er endelig tilbake i blått. Det er nydelig.

Liveoppdaterer har fått det ærefulle oppdraget det er å være speaker så det kan hende at de i hallen får info før dere, selv om de vitterlig ser kampen sjøl. Sånn er det bare.