Semifinale i Cupen - Vålerenga G19

(c) Grydis
(© Grydis)

Onsdag den 19. oktober, kl 17:30 på Sandnes Kunstgressbane. Vålerenga G19 reiser til Sandnes for å møte Sandnes Ulf i det som er det siste hinderet før en eventuell cupfinale

Så langt i cupen har Vålerenga G19 overbevist stort og har feid all motstand av banen. Nå møter vi et vestlandslag som vi ikke har så mange referanser på, hverken til hvordan de spiller, eller hva som er toppnivået deres. Vi har sett gjennom tidligere cupkamper at, fordi stammen i G19 laget har PostNord ligaen som sin daglige kamparena,  så har Vålerenga vært i stand til å kjøre hardt med langt høyere tempo enn motstanderene.

I den andre semifinalen spiller Molde mot Bittelillestrøm, og hvis begge østlandslagene gjør jobben i semifinalen så kan vi få drømmefinalen. Da møter vi Lillestrøm i finalen i G19 Telenor Cup, med finale Telenor Arena (eller gymsalen om du vil) Nå skal vi ikke jinxe noe, men tenk deg om vi sender Lillestrøm ned fra Eliteserien og slår de i cupfinalen, her snakker vi store drømmer.

Hvis du har lyst til å se kampen så får du mulighet til det. Klanens Webradio har satt seg på tandemssykkelen og vil være til stede på kampen for å streame.

For Klanens Webradio stiller Rune Julsvik (kommentator) Trond Larsen (kamera)

Direktelink:

https://www.youtube.com/channel/UCBaP85agkVtiRqjOI32nt0A/live