Når fornuften seirer

(c) Klanens Webradio
(© Klanens Webradio)

Det har vært ett par turbulente uker for Klanens WEB-radio. Det hele startet med at TV 2, som sitter på rettighetene for GET-ligaen, både TV og Radio rettighetene, meldte at de ville ha kontroll og at alle andre ville ble nektet å sende fra ishockey kampene i GET-ligaen.

Nyhetene om sendenekt ble i Klanens WEB-radio mottatt med vantro, vi kunne ikke forstå at en institusjon som KWR nå skulle legges på hylla, støve ned og bli glemt. Hva da med våre supportere, de som følger hockey, som gjerne skulle vært tilstede men av en eller annen grunn ikke har anledning.

Vi reagerte som vi alltid gjør. Med fryktelig sinne, hvor vi egentlig har lyst på en revolusjon. Vi ville brenne alle moderne media rettigheter, brenne alle pampene som inngår avtaler som bare lar vanlige folk svi eller lar lommeboka til vanlige folk svi. Med siden vi ikke har en levende Che Guevara i KWR så måtte vi se oss rundt etter andre måter å håndtere denne nye situasjonen på. En ting var sikkert, vi kom ikke til å seile inn i solnedgangen uten å bry oss.

Du kan lese mere om hva som skjedde, og hvordan en aktør som Fredriksstad Blad også måtte skrote sine hockey radio sendinger her.

Klanens WEB-radio som har fostret en kommentator-stjerner som  Robin Grov, kan ikke bare bli borte. Hvor skal TV 2 da rekruttere sine proffer?

Det er derfor en sann glede og kunne melde at Klanens WEB-radio ikke er død. Lenge leve Klanens WEB—radio

Etter at nyheten om sendenekt kom så har det pågått samtaler med TV 2. Her har Klansstyrets representant lagt ned en solid jobb og kunne i går meddele at Klanens WEB-radio og TV 2 har inngått en avtale som gjør at Klanens WEB-radio vil kunne gjenoppta sine hockey sendinger.

Den første sendingen vil dermed være lørdag 29. september fra Furuset Forum mot Stjernen.

Klanens WEB-radio er en ikke-kommersiell aktør, vi mottar ingen støtte utover det som bevilges gjennom budsjettet til Klanen. Vi har ingen sponsorer, vi har ingen reklameinnslag og vi lar oss simpelt hen ikke kjøpe. Til slutt så er dette viktige elementer for at TV 2 tillater våre sendinger, da vi kun bidrar til å skape interesse rundt hockeyen

Følg våre sendinger på klanen.no og bli medlem  for å gi din støtte til vårt arbeide. 

(c) Klanen
(© Klanen)