Ventetiden er over

(c) Lemos Media
(© Lemos Media)

Det er sol, det er sommer, det er seriestart. Vi får ikke sett kampene fra vår vante tribuneplass. Seriestart er allikevel ett stort steg i retning av en normal tilværelse. Vi er mange som lengter etter å se våre helter igjen, i ekte kortreist norsk fotball.

Jeg våknet opp på lørdag 4 april, vel vitende om at seriestarten var utsatt, men allikevel med kampnerver, kun fordi jeg hadde gledet meg så lenge til den seriestarten som ikke ble noe av. Siden den dagen har det poppet opp påminnelser i kalenderen min om borteturer som det ikke ble noe av, hjemmekamper som ikke ble spilt. Hver eneste gang, hver eneste dag så har jeg lengtet mot seriestart – og endelig så er den her.

Jeg har fulgt med på krisepakker, diskusjoner om inntekter som ikke blir realisert. Omfanget av hvilken påvirkning denne krisen har hatt på klubben i vårt hjerte har hatt vet vi ikke enda. Det vi med stor sikkerhet vet er at klubben, les klubbene, kan trenge din hjelp.

Det største, det viktigste du kan gjøre er å bruke dine vel fortjente feriepenger på å kjøpe sesongkort. Vålerenga fotball forteller deg mere her, og du kan benytte deg av forkjøpsrett og tilgodelapp. Viktigst av alt er at du da bidrar til å trygge klubbens økonomi. Vi er jo alle klar over at Vålerenga Hockey skal flytte hjem, til nye Jordal Amfi, og de jobber på spreng for å legge til rette slik at åpningskampen på Jordal Amfi kan gå med publikum. Du som klansmedlem kan få kjøpt sesongkort til den fantastiske summen av kr 1913,-. Jeg synes du skal gjøre som meg, å sørge for at du har begge sesongkortene i lomma. Det er nå du skal tenke «Hva kan jeg gjøre for klubben?» og ikke så mye på «Hva klubben kan gjøre for meg»

Vi kan i dag avsløre at det også kommer noen nye supportereffekter i Sjappa til seriestart. Det vil være mulig å kjøpe nye t-skjorter og hettegensere med flunkende nye motiver. Motivene er laget av supportere, for supportere – den ene av t-skjortene vil selges som inntekt for Vålerenga Fotball Bredde. For å se hvilke motiver som kommer, så følg med på våre sider i uken som kommer.

Selv om vi ikke får sett kamp fra tribunen så skal vi jo se kamp. Vi oppfordrer alle til å velge våre egne puber først, alle sammen – Bohemen, Vålerenga Vertshus og Øst tar imot bordbestilling for kampene. Utestedene er også under økonomisk press på grunn av krisen, pålagt stengt periode og nåværende avstandsregler og begrensninger på antall gjester. Vi oppfordrer alle til å hygge seg litt ekstra på våre pøbber, enten det er kampdag eller ikke.

Vi lever i spennende tider, vi vet i dag ikke når vi kan være tilbake på tribunen. Vi vil holde dere oppdaterte straks dette endrer seg. I mellomtiden, vær så snill, bruke litt av dine feriepenger til å hjelpe klubbene, slik at vi kan nyte de kongeblå fargene i mange år fremover

Vi sees plutselig, heia VIF

(c) Klanen
(© Klanen)


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!