ØSTBLOKKA - ER NAVNET PÅ SUPPORTERTRIBUNEN

(c) Klanen
(© Klanen)

Helt siden Vålerenga Stadion var på tegnebrettet har diskusjonen rast om hva skal vi kalle vår egen supportertribune. Denne har fått sitt lenge etterlengtede navn, og vil fra nå av være kjent som Østblokka

Navnet og malingen av fronten på tribunen er et resultat av et meget godt samarbeid mellom Klanen, Ikaros og Brigade Rolf Søder. Selv om vi ikke får være på tribunen når det spiller kamper har de siste ukene gått med å male og utsmykke Østblokka.

Det er lagt ned mange dugnadstimer og det har vært solid innsats fra de involverte bidragsyterne. Det har lenge vært et ønske om få dette gjort og etter litt dialog ble det etablert en arbeidsgruppe. Dermed fikk vi fart på sakene.

Hvorfor Østblokka?

Vi er fra Oslo Øst, vi er østkantpøbler. Vi er stolte av byen vår, vi er stolte av å komme fra Oslo øst. Vålerenga Stadion ligger på mange måter slik til at du bak Østblokka kan skimte mange av byens blokker som praktisk talt fyller hele Groruddalen. Opprinnelsen er småhus og stille gater, men blokkene er mye av vår realitet.  

Det dere ser nå er bare en start på hva vi ønsker å få til. Vi har ønsker om å dekorere Østblokka ytterligere, vi ønsker å gjøre den enda mer til vårt hjem.

Skal vi klare dette, skal vi ha anledning til å gjøre slik løft og få gjennomført denne typen prosjekter er det viktig at mange bidrar.

Klanen som den største organisasjonen har med sin medlemsmasse mulighet til å bidra til finansieringen av slike prosjekt. Klanen har bare muligheten til å gjøre det dersom dere stiller opp og er betalende medlemmer i Klanen.

Er du medlem bidrar du til å utvikle tribunen, tribunelivet og ikke minst TIFO på kampene. Skulle du ønske å bidra med noen frivillige arbeidstimer har du muligheten til å delta i EngaTifo sitt arbeid. Du finner dem på facebook.

Ikaros er mannsterke på dugnad, og er en uvurderlig samarbeidspartner på slike prosjekt. Brigade Rolf Søder bidrar med gode innspill og pådriverkraft. Sammen Gjør vi Østblokka til vår felles tribune, i våre farger. 

Det skjer også saker i Sjappa, Klanens sjapperåd har laget 10 nye design til T-skjorter og hettegensere. Disse designene kan du få trykket på T-skjorten i Sjappa. Prisen for en T-skjorte er kr. 199,-  Her kan du se den vi laget når det ble kjent at Vidar Ørn Kjartansson er tilbake. Skroll ned for flere motiver. 

(c) Klanen
(© Klanen)

 

Det er også lov å hylle våre gamle helter, vi har lansert «legende» T-skjorter og her kan du se de 3 første i denne kategorien.

(c) Klanen
(© Klanen)
(c) Klanen
(© Klanen)

'

(c) Klanen
(© Klanen)


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!