Nå starter salg av sesongkort på nye Jordal Amfi

(c) Klanen
(© Klanen)

Alle Klanens medlemmer får i dag e-post fra Vålerenga Ishockey, med tilbud om å kjøpe sesongkort på nye Jordal Amfi. I denne e-posten er en unik lenke, ønsker du å kjøpe sesongkort så må du klikke på lenke som tar deg inn i Billettservice.

Du må benytte deg av denne linken, det vil ikke være mulig å gå på Sjappa for å kjøpe sesongkortet ved denne anledning – dette tilbudet er kun tilgjengelig i elektronisk form

Vi gleder oss helt vanvittig til at Vålerenga Ishockey skal flytte hjem til Vålerenga, og vi håper at du er en dem som gleder deg like mye. Noen av oss har allerede fått anledning til å se innsiden av Jordal Amfi, og den følelsen vi få der inne er helt enorm. For noen øyeblikk vi kan skape sammen med Vålerenga Ishockey.

I skrivende stund så ligger Vålerenga Ishockey på 4. plass på tabellen og styrer mot sluttspillet, til neste år så kommer ikke sluttspillet til å være godt nok, da går vi for «Bøtta»

Klanen, med Klansstyret har jobbet sammen med Vålerenga Ishockey for å sikre at våre medlemmer skal få et fantastisk tilbud på Jordal Amfi. Dette arbeidet har omhandlet plassering av Klansfelt og ikke minst pris på sesongkort

Vi ønsker å få til et sterkt sangfelt på Jordal Amfi, klubben er enig og legger alt til rette for oss.

Det er en glede og kunne fortelle deg at du som medlem i Klanen får:

-          Forkjøpsrett – salg av sesongkort til andre tilskuere åpner først om to dager

-          Sesongkort – pris kr 1913,-

Denne prisen er spesielt fremforhandlet for våre medlemmer, men du må bestemme deg raskt dersom du ønsker å kjøpe kortet til denne prisen – det er kun 250 tilgjengelige sesongkort til denne prisen, så venter du for lenge så kan det hende at du ikke vil få sesongkort til denne prisen

Klanen synes selvsagt at symbolikken i å gi oss prisen 1913 er helt nydelig, og vi er glade for at Vålerenga Ishockey ser på våre medlemmer som en ressurs som de gjerne vil investere i. Vi håper at du som medlem også synes at dette er et solid tilbud.

Salkart: Sangfelt for stående og syngende supportere er felt nummer 216, markert med rød ring på bildet

(c) Klanen
(© Klanen)

Klanens visjon, sammen med klubben er at felt 216 er selve sangfeltet, for de som er stående syngende supportere. Videre så ser vi for oss at feltene 217, 218, 201 og 202 fylles opp av de sittende, mest engasjerte, de som ikke er redd for å reise seg i setet og bli en del av de mest høylytte. Vi ønsker at det skal uhyggelig bak motstanderens spillerboks.

De andre feltene som 205, 206 og 208 blir dermed for barnefamlier, og de mere nøytrale tilskuerne.

Bortefeltet er felt 408

VIP blir å finne på 211


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!