Medlemskap med mening

(c) Klanen
(© Klanen)

Vålerenga fotball – Breddeavdelingen, på treningsleir i Gøteborg denne helgen. En helg som er satt sammen som en eneste stor treningsleir for hele breddeklubben. Totalt er det rundt 450 Vålerenga mennesker som virkelig kommer til å sette farge på Gøteborg.

Vålerenga er ikke bare elitelagene, det er en stor breddeklubb, en klubb med hjerte, en klubb som ofte støter på en del av de problemene som man kan oppleve i de indre bydelene. Der finnes masse nasjonaliteter, mange språk, ulike økonomiske rammer til familiene til spillerne. Men når Breddeklubben planlegger treningstur så gjør de det for å omfavne så mange som mulig, slik at de aller fleste skal kunne anledning til å bli med.

Utover de aktive, så er det jo helt nødvendig å ha med trenere, lagledere, foreldre og andre som kan bidra til at dette blir en trygg og god opplevelse som skaper minner for de yngre.

Det er ikke lett for en breddeklubb å gå til et trenerapparat av frivillige, og si at vi gjerne vil gjennomføre en slik treningsleir, men det vil da medføre mye kostander på dere som er frivillige. Frivillighet koster jo egentlig nok i hverdagen med bruk av tid, og prioriteringer av de unge over andre gjøremål.

Vålerenga Bredde søkte Klanen om midler, og som du kanskje vet så har Klanen noen fond, hvor nettopp det å støtte de yngre’s avdelinger er viktige og prioriterte oppgaver. Så for å hjelpe Vålerenga Bredde med å gjennomføre denne helgen med treningsleir så ble det gitt et betydelig beløp i støtte, og som sterkt bidrar til realiseringen

Jeg våger påstanden om at dette er helt unikt i Norge, jeg tror ikke det finnes en eneste supporterforening som er villig eller kapabel til å gjøre det Klanen her har gjort.

Det er snart seriestart for A-lagene i fotball, og du sitter kanskje og tenker på om du skal ha sesongkort, om du skal bli medlem av Klanen sammen med sesongkortkjøpet. Da synes jeg at du skal tegne det medlemskapet, for det du akkurat har lest er et fantastisk resultat av at medlemskap i Klanen er et medlemskap med mening

  

  


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!