Gledelige nyheter – Vålerenga senker prisene

(c) Klanen
(© Klanen)

Klanen har jobbet sammen med klubben over lengre tid for å bli hørt. Nå er prisene klare for sesongen 2020, og det blir rimeligere å gå på fotballkamp.

Gledelige nyheter – Vålerenga senker prisene

Klanen har jobbet sammen med klubben over lengre tid for å bli hørt. Nå er prisene klare for sesongen 2020, og det blir rimeligere å gå på fotballkamp.

Dette kommer som en flott nyhet, på toppen av at klubben har gått ut og fortalt omverden at de står på supporternes side i pyro-debatten så kommer dette. Klubben går oss supportere i møte, og ønsker flere som oss på tribunen.

La oss starte med det aller viktigste:

Som medlem av Klanen så får du kjøpe sesongkort til den nette sum av kr. 1690,-, er du ikke, eller ønsker ikke å være medlem av Klanen så koster sesongkortet så må du ut med kr. 1990,- prisen på enkeltbillett på Supporter-tribunen faller også, og koster kr 199 – og som en liten bonus så endrer de prisen på enkeltbillettene fra Molde-kampen. Så har du et ekstra argument for å bli med å herje litt med Molde.

Våre gamle venner på Patriot-tribunen er ikke glemt, pris for sesongkort på Patriot kommer til å koste kr 2690, om du er medlem av Klanen, ikke medlemmer må ut med kr 2990,-

Sesongkortet starter opp den tirsdag 3. desember kl. 1200 i Sjappa oq på nett.

Dere som skal ha nytt kort på Patriot-tribunen - Alle kan kjøpe sesongkort fra denne dato, men plassene til dere som har sesongkort i 2019 er reservert kun for dere frem til 24. desember. Dersom dere trenger mer tid, gi beskjed til post@sjappa.net.

Klansstyret har jobbet med klubben i lengre tid for å realisere bedre priser, som i alle forhandlinger så må man gi og ta litt, vi har kommet til enighet med klubben om en reduksjon og vi synes det er et flott steg i rett retning. Du som er medlem, og du som ikke er medlem bær også tenke litt over at det har en verdi, det å være del av et fellesskap som jobber for å gi deg fordeler.

Så nå vet du hva som børe legges under juletreet denne jula. Husk, fotball er best på stadion.

Her er en oversikt over alle prisene:

(c) Klanen
(© Klanen)

For mere informasjon, les hva klubben skriver: Sesongkort