Overblikket: Tap over hele linja

Det var ikke slik vi hadde tenkt å åpne mandagen. Det hadde smakt så godt med en seier eller to nå etter en horribel lang-uke. Både A-laget og U20-laget tapte.

Frisk Asker ble for sterke

Eller ble de det? De vant jo?

Ja, de vant. Men de vant på våre utvisninger. Begge Frisk Askers scoringer kom i for dem overtall.

Men Frisk Asker kjørte på ingen måte over Vålerenga. Vålerenga var tente, men mangla det siste, det avgjørende. De manglet den finessen som skulle til for å få pucken over streken, det ble for mye bulk.

Men bulk var også med å hindre Frisk Asker fra noen storseier. Og de forventet kanskje et Vålerenga som skulle legge seg bakpå og vente på feil i Askernes system, men der tok de feil. Tidvis virket faktisk Frisk litt rådville, og det måtte som sagt overtall til for å senke Sankt Halvards menn.

Og Vålerenga hadde i en stor del av kampen det tempoet de viste at de hadde inne de siste fem mot Lørenskog.

Vålerenga leverte nesten godkjent, og det er bare "å ta samling i bånn". Dette Vålerengalaget vil komme seg oppover og poengene vil komme.

Vi vet vi har rett!

Og bare så det er sagt; Frisk kan takke en meget god Nicklas Dahlberg i målet for de tre poengene!

Neste kamp er allerede tirsdag, da går turen til Sarpsborg til møte med Sparta.

Tap for U20

U20 var i Sarpsborg søndag. De tapte dessverre 2-1.

I følge kaptein Filip Lalande åpnet de kampen veldig bra.

- Vi følger det systemet og den planen vi hadde satt for kampen.

Det stod 1-1 etter 2. periode. Vålerengas mål ble for øvrig scoret av Tom André Christensen.

- I siste periode oppstår en situasjon der det er krig om pucken foran vårt eget mål. Det blir en tydelig interference på keeper som hindrer ham i å bevege seg, og dermed scorer de altså 2-1.

- Veldig kjip måte å tape kampen på. Nå må vi jobbe medavslutninger og å få flere avslutninger på mål.

U20's neste kamp går av stabelem i ungdomshallen på Jordal lørdag 30. september  kl. 16:00, og motstander er Storhamer.