(c) VIF
(© VIF)

Det ble seier for A-laget og det ble seier for U20. Hva mer kan en ønske seg?

Lørenskog - Vålerenga

Vålerenga dro til Lørenskog med en mildt sagt redusert tropp. Men motstanderen i forkant av kampen denne lørdagen var hverken uoverkomlig eller skrekkmanende. Lørenskog lå før kampen godt planen på en 9. plass, uten sjanse til å røre på, mens Vålerenga lå på 7. plass og kunne klatre litt ved poengfangst.

Første periode var en målløs affære med relativt lite avslutninger på mål, og skuddstatistikken gir et greit styrkebilde av perioden; 10-4.

I 2. periode løsnet det, med en skuddstatistikk på 17-5 i Vålerengas favør bare måtte det bli uttelling. Og det ble det. Snaue 10 minutter ut i perioden satt Rasmus Ahlholm inn 1-0, og drøye 6 minutter senere noterte Vegard Aspehaug seg for sin tredje scoring denne sesongen. Begge målene uten assists forøvrig.

I tredje periode bølget spillet, og Lørenskog reduserte drøye snaue 4 minutter før slutt, og da ble det et race mot Vålerengas mål. Heldigvis var både Steffen Søberg og resten av gutta bunnsolide i forsvar, og 4 sekunder før slutt fastsetter Rasmus Ahlholm sluttresultatet til 3-1.

Vi vil bare nevne jernmannen Axel Eidstedt. Han logget 33:49 istid i går, det er ganske så imponerende i norsk sammenheng.

Vi gratulerer!

Hvem hadde vel trodd at vi denne sesongen sesongen skulle ligge foran Stavanger Oilers etter 20 serierunder?

Vi tar alt vi får!

Seier for U20 også

U20-laget dro til garasjen på Manglerud. Manglerud Star har tradisjonelt bra lag i yngres avdelinger, men det nyttet ikke mot Vålerengamaskinen lørdag.

Etter en jevnspillt kamp trakk Vålerenga det lengste strået og resultet ble 4-2.

Vålerenga ligger nå på en 4. plass på tabellen.