Overblikket: Ran i Furuset Forum!

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Kampen startet på verst tenkelige måte, men etter å ha blitt tråkka på gjennom nesten hele 1. periode våknet Vålerenga-lokomotivet. 1082 tilskuere så Vålerenga rane Frisk Asker fra en lett seier. Fra seier i det heletatt faktisk.

Vålerenga - Frisk Asker 4-3

Da Frisk Asker etter snaue 10 minutter av 1. periode ledet 3-0 var det nok få som så for seg noen mulighet for seier. I hvert fall så det meget stygt ut. 1. periode ble en orgie av utvisninher med 10 ,minutter i fryseboksen til Vålerenga og 12 minutter i Frisk Asker sin, og akkurat i et overtall reduserte Rasmus Juell slik at det stod 1-3 på tavla etter 1. periode. Vålerenga var rett og slett svake, og det kunne meget vel stått 1-4 eller 1-5.

Usj!

Fint mål, men elendig spill generelt.

2. periode tok til, og gradvis utover i perioden overtok Vålerenga. Drøye 14 minutter ut i perioden ar Jonas Oppøyen på tokt i Frisk Askers sone. Vegard Aspehaug skyter, Nicklas Dahlberg i Frisk Askers mål gir retur, og der er Jonas Oppøyen og setter inn 3-2. Normalt og historisk er 2. periode Vålerengas dårligste, men søndag aften leverte altså Sankt Hallvards menn bra ishockey i den andre perioden.

Etter bare 25 sekunder av 3. periode passer Martin Laumann Ylven fra venstre kant til Tobias Lindström litt nærmere kassa til Dahlberg. «Tobbe» takker for tilliten og setter inn 3-3.

I overtall setter Martin Laumann Ylven inn 4-3 opp i nettaket da Dahlberg gjennomfører svømmetrening nede på isen. Ikke patent av Dahlberg, desto mer patent av Rasmus Ahlholm som var den som sendte passningen til Ylven.

Resultatet står seg kampen ut, og det blir en sårt trengt seier i er år som så langt ikke har bragt så mye poeng (enda).

Klanen.No fulgte kampen live, du kan lese dette her.