Overblikket: Neppe noen 4.-plass på Vålerenga

Ingen forbindelse

Det som begynte så bra ble så helsvart; Lillehammer raserte Vålerenga. På den litt mer gledelige siden har to av våre karer vært på tokt hos "farmerlaget" Grüner.

Vålerenga - Lillehammer 3-6

Det skulle være kampen hvor vi kunne knappe inn på Lillehammers forsprang om 4.-plassen, og det begynte så vakkert, men det holdt ikke så lenge. På tross av en 2-0-ledelse, og en 2-1-ledelse etter første periode, klarte ikke Vålerenga følge opp i den 2. perioden, tvert om; Lillehammer vant den perioden 2-0, og historien om Sankt Hallvards menns endeløse dårlige 2. perioder fortsetter. Etter 2. periode var stillingen 3-2 i Lillehammers favør.

Drøye 6 minutter ut i 3. periode setter Martin Ellingsen inn sitt andre for dagen, og med 4-2 på tavla - og et spillemessig overtak til Lillehammer - syntes det helsvart. Helsvart ble bekreftet drøye 3 minutter senere, i overtall setter Lillehammer inn 5-2. Og som om ikke det var nok, i undertall scorer Lillehammer 6-2 med snaue 12 minutter spillt av perioden da Patrick Ulriksen går kjøkkenveien og Vålerenga er beviselig helt i oppløsning.

Vi reduserte til 6-3 på tampen av kampen, men hva hjalp vel det...

Hva vi savnet mest gjennom kampen var at Sankt Hallvards menn skulle bulke, gjennomføre taklinger helt. Fair altså, ikke noe gris. Det begynte de først med mot slutten av kampen, men da lå vi under hundre-null, vi var utspillt og kampen var i realiteten over.

Nå venter en kinkig bortekamp mot Stjernen søndag, Stjernen raserte Kongsvinger 8-1 i Kongsvinger torsdag aften, og kommer garantert ikke til å gi en dritt fra seg frivillig eller gratis søndag.

Vi håper Vålerenga er tilbake da, ellers kan det bli stygt (igjen)...

Klanen.No fulgte kampen live, du kan lese det her. Kampfakta finner du her.

To mann på røvertokt

Rolf Aastad og Vegard Aspehaug dro på tokt til Grünerhallen for å spille for Grüner mot Tønsberg onsdag. Grüner er som kjent (?) "farmerlaget" til Vålerenga. Det er ikke helt nøyaktig å kalle det farmerlag, bottom line er at spillere under 23 år kan spasere fritt mellom de to klubbene, og til denne kampen var det Rolf og Vegards tur.

Kampen var Grüners første etter juleferien, og de var det førende laget gjennom hele kampen til tross for mange utvisninger kan Trond-Erik Larsen fortelle. Seier 9-5 ble det altså.

Begge våre karer gjennomførte en bra kamp. Vegard Aspehaug jobbet seg gjennom til et par fine målsjanser, men ble kun belønnet med et assist-poeng. Rolf Aasted derimot noterte seg for hele fem poeng, to mål og tre assists.

Med onsdagens seier gikk Grüner opp på en femteplass på tabellen. Kampfakta fra kampen finner du her.

Neste hjemmekamp...

...er kampen mot Stavanger Oilers tirsdag 9. kl. 18:30. Vi ville bare minne om det siden den nærmer seg med stormskritt.

Stavanger Oilers har ikke noen god sesong, og Sankt Hallvards menn skal forsøke å gjøre den enda verre. Les: vi skal!

Stavanger Oilers tapte 2-0 hjemme i oljetanken for Storhamar torsdag aften. Nå er det da blitt slik at Stavangers eier, Tore C., gjør det enkelt for alle andre ved å la Pål Gulbrandsen styre skuta.